Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Sigma Team Tehnology Srl

0348 415 500,

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata in anul 2010, Sigma Team Tehnology este o societate cu capital privat integral romanesc, formata din personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat permanent.

De asemenea suntem un colectiv tanar cu idei constructive aflat in permanenta interactiune si urmarind intotdeauna satisfacerea in totalitate a cerintelor clientilor nostri pe plan profesional, prin lucrarile si serviciile de calitate oferite acestora.

Societatea poate pune la dispozitia clientilor o linie moderna de vopsire in camp electrostatic si sablare.

Printre echipamentele moderne de dotare putem aminti cuptorul de polimerizare (L=8,5 m x l= 2,5 m x H=2,5 m) cu dimensiuni ideale pentru vopsirea electrostatica in cele mai bune conditii, cabina de vopsit in camp elecrostatic cu vopsea pulbere dar si instalatia de sablare cu alice.

Suntem in masura sa oferim solutii complete si metode ideale pentru vopsirea in camp electrostatic, iar lucrarile oferite de noi vor avea cu siguranta calitatea dorita de dumneavoastra.

Punem pe primul loc respectul pentru clienti, si ne straduim mereu sa folosim cele mai bune servicii pentru multumirea lor deplina.
Produse si servicii:
automatizari industriale, poduri rulante, macarale la punct fix, palane, electropalane, conveioare, utilaje industriale, confecti metalice, sablare si vopsire in camp electrostatic
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Europa Centrala/Est
Nr angajati:
11-50
Certificate:
ISO 9001, 14001, 18001
Anul infiintarii:
2010

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sigma Team Tehnology Srl
Persoana de contact: Team Sigma
Adresa: Str. Tabacariei, Nr. 16
Localitate: Geamana
Judet: Arges
Telefon: 0348 415 500
Fax: 0248 279 572
Website: http://www.sigma-team.ro