Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

What you want is what you get!

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (396)

Banner publicitar Frontlit

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Frontlit
Out Of stock
Descriere
Datorita dimensiunilor marei pe care le poate avea un banner, este ideal pentru a arage atentia clientilor asupra afacerii pe care o conduci.

Un avantaj major al bannerelor este ca acestea ofera oportunitatea de a-ti personaliza si de a-ti promova brandul intr-un mod vizibil si atractiv. Designul poate fi creat in functie de culorile, fonturile si elementele specifice brandului tau, astfel incat bannerul sa reflecte cat mai bine personalitatea companiei.

Frontlit este un material cu o tesatura elastica si usoara, pe suport de polyester acoperit cu un strat fin si flexibil din PVC, rezultand o suprafata neteda si lucioasa. Acest tip de material rezista la cele mai vitrege conditii de mediu.

Frontlit se poate taia, suda, coase sau lipi folosind tehnici si unelte uzuale. Frontlit este un material recomandat atat pentru aplicatii outdoor cat si pentru aplicatii indoor. Sunt perfecte pentru o gama variata de evenimente.

Preturile expuse sunt orientative. Pentru oferta detaliata te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site.

Va putem ajuta cu prelate personalizate, bannere personalizate, mesh imprimat. Orice aveti nevoie la preturi competitive!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura