Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

What you want is what you get!

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (396)

Plicuri invitatii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
De ce v-ati multumi cu plicuri simple, albe, cand puteti avea propriul plic personalizat dupa nevoile si dorintele dumneavoastra?

Firma Sian Image Media este specializata in productia si personalizarea plicurilor de orice natura si pentru orice eveniment.

Spuneti-ne cum ati dori sa fie plicurile dumneavoastra iar noi vi le executam. Emboss sau folio nu reprezinta o problema, precum nici lacuirea lucioasa/mata sau plastifierea lucioasa/mata.

Plicurile pentru corespondenta personalizate ofera identitate firmei dumneavoastra prin afisarea logoului, fonturilor personale, culorilor, informatiilor exacte, ele putand fi folosite la orice ocazie, de la corespondenta uzuala, expedierea de felicitari, anunturi, reclame, la anuntarea ocaziilor speciale (nunti, botezuri, etc.).

Plicurile personalizate dau corespondentei dumneavoastra o nota speciala si este o marturie de calitate pentru afacerea dumneavoastra.

Personalizarea digitala este recomandata in cazul unei machete grafice simple gen logo + text adresa expeditor.

Plicurile pot fi deasemenea personalizate inca de la tiparirea colii din care urmeaza sa fie formate.

Personalizarea plicurilor inca din tipar este recomandata in cazul in care grafica are un grad de acoperire mai mare de 30% sau design-ul grafic implica personalizarea cu culori speciale (argintiu, auriu, Pantone).

Prin tiparirea plicurilor se obtin formate atipice speciale, care reprezinta in sine un element de personalizare ce poate diferentia si intarii identitatea vizuala corporate.

De asemenea se poate opta pentru harti speciale (texturate, natur, colorate in masa, etc.) sau finisari special (plastifiere, lacuire selectiva, embosare), care vor creea unicitate si vor mari gradul de interes al destinatarului pentru continutul plicului personalizat astfel.

Plicurile pot fi personalizate si cu date sau imagini variabile, in principal pentru comunicari cu caracter comercial. Plicurile personalizate pot fi printate cu orice date vaiabile utile job-ului de mailing.

Pentru o alegere potrivita a plicurilor de care aveti nevoie trebuie avute in vedere urmatoarele:

- dimensiunea inserturilor (plicul trebuie sa fie cu minim 1 cm mai lung si 1 cm mai inalt decat materialele ce urmeaza a fi inserate in el);
- modul de distributie al plicurilor;
- modalitatea de inchidere a plicurilor, gumata, autoadeziva sau siliconica;
- deschiderea plicurilor (plicurile pentru corespondenta cu inserare automata au deschiderea pe latura mare iar plicurile pentru documente pe latura mica);
- ce se doreste a se tiparii pe plic, astfel se poate folosi hartie offset, kraft sau speciala.

Personalizeaza-ti corespondenta cu plicuri la preturi exceptionale, tiparite la cea mai buna calitate. Cere o cotatie chiar acum!

Pentru o oferta de pret detaliata va rugam sa ne transmiteti solicitarea dumneavoastra utilizand formularul din pagina de contact sau apelati numerele de telefon afisate pe site.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura