Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

What you want is what you get!

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (396)

Steaguri publicitare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Steagurile publicitare pot prezenta modern si inedit mesajul sau brand-ul Dumneavoastra. Acestea sunt vizibile de la distanta, ofera un spatiu generos pentru imagine sau text si pot capta cu usurinta atentia audientei.

Atunci cand sustin activitatile de marketing ale companiilor si indeplinesc practic un rol publicitar, aceste steaguri sunt cunoscute ca si vehicule de publicitate in miscare, deoarece combinatia intre o grafica de impact si forta cu care le deplaseaza vantul creeaza un puternic efect vizual.

Steagurile publicitare pot fi realizate atat in format orizontal cat si vertical, iar sistemele de prindere diversificate cresc gradul de creativitate in utilizarea acestui produs.

Steaguri, fanioane, ecusoane, bannere - brodam, imprimam orice material, etc.

Lucram cu diferite materiale textile tesute sau netesute, piele, tabla, lemn, etc.

Finisarile pot fi si ele foarte variate, incepand de la drapelele simple pentru exterior, si continuand cu drapelele complexe pentru interior cu finisaje deosebite, de tipul franjurilor sau ciucurilor.

Pentru o oferta de pret detaliata va rugam sa ne transmiteti solicitarea dumneavoastra utilizand formularul din pagina de contact sau apelati numerele de telefon afisate pe site.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura