Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

What you want is what you get!

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (396)

Autocolant mobila

0 stars: 0.00 din 0 pareri

60 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Autocolantul este o folie autoadeziva printabila de culoare alba sau colorata in masa care poate fi utilizat pentru o gama larga de produse in domeniul publicitar. De la crearea de stickere la decorarea automobilelor, vitrinelor, pieselor de mobilier, peretilor interiori etc.

Autocolantul PVC poate fi lucios, mat sau transparent, iar dupa preferinta se poate face laminarea acestuia in vederea obtinerii unei rezistente mai bune in timp, la raze UV si la zgarieturi.

Orice spatiu poate fi animat cu folii autocolante, indiferent pe ce sunt aplicate: pe mobila, usi, pereti sau pe alte obiecte decorative. Odata montate, acestea pot schimba practic atmosfera din interior.

Printre principalele avantaje ale utilizarii de autocolante printate ca si produs publicitar, putem enumera:

- calitatea extraordinara a detaliilor autocolantului datorita materialelor de cea mai buna calitate
- diversitatea suporturilor pe care pot fi aplicate
- rezistenta foarte buna a materialului si a imaginii in timp, raze UV si zgarieturi
- efecte spectaculoase la un pret mic.

Autocolantul PVC este un produs exceptional pentru proiecte ambitioase, de o calitate superioara si cu impact vizual mare.

Preturile expuse sunt orientative. Pentru o oferta personalizata in functie de cerintele dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura