Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

What you want is what you get!

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (396)

Calendar foto personalizat 2024

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5 lei Lei
Brand
12 pagini, 6 pagini
Out Of stock
Descriere
Calendarul foto personalizat 2024 aduce amintirile tale in prim-plan intr-un mod unic.

Oferiti colaboratorilor, clientilor sau celor dragi un cadou inedit,un calendar personalizat.

Ajutati-va clientii sa inceapa anul cu dreptul oferindu-le calendare personalizate 2024! Acesta este un avantaj suplimentar pe piata.

Materialele publicitare despre care vorbesc in acest text sunt extrem de versatile si pot fi oferite cu diferite ocazii.

Calendarele personalizate sunt solutia ideala ca si metoda de promovare, dar si pentru a oferi un cadou util celor din jur! Printate color, la o rezolutie mare, pe hartie de calitate si personalizate cu propriul text, propriile poze, fonturi, culori si formate specifice, calendarele personalizate vor inspira profesionalism si calitate!

Colectia de calendare personalizate insumeaza o selectie de formate deosebit de variata, de la popularele calendare de perete - un cadou perfect pentru orice situatie - pana la calendarele de birou, o alegere practica pentru orice persoana activa - un obiect nelipsit de pe orice birou si extrem de util - si la calendarele triptice, cele mai versatile modele datorita modului de afisare a informatiei.

Preturile expuse sunt orientative. Pentru oferta detaliata te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura