Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

What you want is what you get!

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (396)

Flyere DL Constanta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

74 lei Lei
Brand
DL 10x20 cm
Out Of stock
Descriere
Flyere (fluturasi) sunt foi volante de diferite dimensiuni, tiparite si optional plastifiate, laminate, lacuite offset sau cu lac UV iv sau total.
Pliante - imprimate de la o culoare pana la policromie, pe hartie sau carton simplu sau special, stantat.

Cel mai usual format si foarte economic este 1/3 din A4 celebrul "o treime de A4". Urmeaza 1/2 din A4 adica A5 si A4 cel stiut din scoala.

Mai inainte de a va exprima creativ ganditi-va volantele ca si cum ar trebui incadrate in 33 x 48 cm de dragul unui pret eficient. Daca asta e un argument suficient atunci incadrati in 33 x 48 cm "coala de tipar". Deci incadrati, incadrati si iar incadrati hartia subtire de 90g si cu acoperire mare de cerneala duc la decesul volantelor. hartia se valureste, cerneala trece dintr-o parte in alta volanta se produce cu malformatii.

Tirajul mic si urgent se trateaza cu una dintre cele 3 masini de tipar digital. Pentru volante la minut digitala e solutia instantanee. Retineti volante in tiraj mic.

Preturile acestui produs sunt orientative.

Pentru o oferta de pret detaliata va rugam sa ne transmiteti solicitarea dumneavoastra utilizand formularul din pagina de contact sau apelati numerele de telefon afisate pe site.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura