Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

What you want is what you get!

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (396)

Autocolant pentru decorare auto, vitrine sau mobila

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
PVC
Out Of stock
Descriere
Autocolantul este o folie autoadeziva printabila sau colorata in masa ce are raspandirea cea mai mare in domeniul publicitar, de la crearea de stickere, la decorarea automobilelor, vitrinelor, pieselor de mobilier, peretilor interiori si multe altele. Autocolantul pentru decorare auto, vitrine sau mobilier este rezistent mai bune in timp, la raze UV si la zgaraieturi.

Autocolantele pentru decorare vitrine sunt o alegere excelenta pentru oricine doreste sa aduca culoare si personalitate unui spatiu comercial sau unei afaceri. Acestea pot fi utilizate pentru a adauga mesaje de promovare, logo-uri, grafica ori imagini care sa atraga atentia publicului. Mai mult, autocolantele pentru decorare vitrine pot fi personalizate in functie de nevoile si gusturile proprietarului, garantand astfel o prezentare unica si originala.

Autocolantul PVC poate fi lucios, mat sau transparent, iar dupa preferinta se poate face laminarea acestuia in vederea obtinerii unei rezistente mai bunei in timp, la raze UV si la zgarieturi.

Peretii personalizati cu autocolant va poate diminua stresul si, nu in ultimul rand, va poate motiva sa faceti lucruri foarte frumoase. Pentru autocolante personalizate nu exista limite nici la grafica si nici la forme, marimi etc.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati prin formularul de contact de pe site sau puteti sa ne apelati la telefonic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura