Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

What you want is what you get!

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (396)

Litere volumetrice iluminate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
3D
Out Of stock
Descriere
Litere volumetrice iluminate individual sau logo-ul dumneavoastra format volumetric - reprezinta o solutie eleganta pentru promovarea brandului si afacerii. Cu ajutorul acestor materiale publicitare tip litere volumetrice iluminate veti putea iesi in evidenta atat ziua, dar mai ales noaptea.

Literele volumetrice iluminate adauga o nota spectaculoasa si vizibilitate insemnata in orice spatiu.

Sian Image Media este specializat in executia de litere volumetrice iluminate. Consumul mic si gradul lor mare de spectaculozitate fac literele volumetrice luminate potrivite pentru aplicatii de exterior.

Caracteristici litere volumetrice iluminate:

- Grosime litera: 10 - 25 cm, inaltime de maxim 1,95 m .

Fata literei: decupata CNC din plexiglas colorat in masa de 3 mm. Excelenta rezistenta la zgarieturile superficiale care se pot indeparta cu ajutorul unui aparat pe care il aveam in dotare. Spatele literei este decupat CNC din komatex de 10 mm .

Profiul lateral al acestor litere volumetrice luminoase este realizat din tabla de aluminiu cu grosime de 0.8 mm si prevazut la una dintre laturi cu orificii de prindere.

Pentru oferta si detalii exacte te rugam sa ne contactezi folosind formularul din pagina de Contact sau numerele de telefon afisate pe site.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura