Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

What you want is what you get!

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (396)

Stick USB card personalizat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Ofera un aspect deosebit "cufarului" de informatie.

Personalizarea memory cardului in policromie: foto sau grafica pe ambele fete ale cardului. Se accepta tiraje foarte mici: de la 10 bucati! Copiere date pe flash - din partea casei! Se livreaza repede: 1-2 zile.

Acest USB card personalizat are un design si dimensiuni (8,5 × 5 cm) similare cu un card bancar, avand colturile rotunde si fiind realizat din plastic (memorie USB din plastic, cu 3MB/S viteza de scriere si 11MB/S viteza de citire).

Acest USB card personalizat este ideal pentru orice campanie de marketing sau pentru prezentare catalog de produse. De exemplu, in cazul promovarii unui produs sau a imaginii unei companii se imprima cardul cu imaginea produsului sau cu datele de contact ale companiei (logo, telefon, website), iar pe memoria cardului se salveaza pagina HTML de prezentare a produsului cu link catre pagina de comanda online (alternativ, in cazul imaginii companiei, se adauga pagina de index a web site-ului acesteia).

Paginile HTML se pot programa sa se deschida automat la introducerea cardului in portul USB cu ajutorul unui fisier autorun.inf salvat in radacina USB-ului. Toate posibilitatile mai usor de identificat cu stick USB personalizat.

De asemenea, pe suprafata acestui USB card personalizat alaturi de imaginea produsului se poate adauga codul QR care se scaneaza cu orice dispozitiv mobil (tableta PC, telefon mobil). Daca doriti mai multe informatii despre acestui card USB personalizat, despre incarcatoare USB pentru masina, stick-uri USB clasice sau oricare alte produse personalizate ca bannerele, agendele, calendarele, cartile de vizita nu ezitati sa ne contacti.

Pentru o oferta de pret detaliata va rugam sa ne transmiteti solicitarea dumneavoastra utilizand formularul din pagina de contact sau apelati numerele de telefon afisate pe site.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura