Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

What you want is what you get!

Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (396)

Accesoriu pentru petreceri Pinata

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Pinata - Reteta unei petreceri de succes!

Pinata este o traditie populara in multe culturi, in special in America Latina, unde reprezinta un element important in organizarea petrecerilor pentru copii si nu numai. Aceasta jucarie din hartie-maché sau carton, umpluta cu dulciuri si surprize, poate fi sparta cu ajutorul unui bat, atarnat de tavan sau de un copac, in timp ce copiii incearca sa ghiceasca directia de unde vor cadea bunatatile.

Nimic nu reprezinta mai bine o petrecere ca o pinata! Plina cu dulciuri sau jucarii aceasta face atat deliciul copiilor cat si    al adultilor. Nimeni nu rezista tentatiei de a sparge o piñata.

In forme variate si viu colorate pot fi folosite ca decoratiuni-piese centrale pentru mesele festive, sau decoratiuni suspendate care rezista la abuzul de trafic.

Faceti loc si lasati copii sa se distreze cu surprizele ascunse in piñata, sa simta gloria de a fi acela care a doborat-o cu o lovitura. Unul din top 5 cele mai distractive momente pentru petreceri.

Distreaza-te copios cu aceasta pinata deosebita, al carei continut se declanseaza prin lovirea ei cu un bat. Este cu adevarat distractiv si ingenios.

Pentru informatii suplimentare si oferte de pret va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura