Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Quantic House Center
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cursuri karate copii
200 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cursuri karate copii si adulti la arte martiale Bucuresti ShuHaRi

La arte martiale Bucuresti ShuHaRi Dojo, se tin cursuri karate copii si adulti cu 2 grupe:

- Marti si Joi 9.00 -10.30
- Luni si Miercuri 16.30 - 18.0

Locatia: str Verzisori nr 2, Piata Bucur la 200 m de iesirea din pasajul Marasesti spre fostul restaurant Budapesta.
Abonament: 200 lei
Inscriere: 0766440398
Pentru cei ce nu stiu prea multe despre karate, nu ar conta prea mult ce stil practici sau cu cine.
Eu sunt Instructor de karate 3 DAN acreditat Japan Karate Federation.
Acest stil de karate se diferentiaza total de celelalte stiluri prin faptul ca transmite principiile de lupta mostenite direct din stravechea arta martiala a samurailor.

Avand o vechime de peste 900 de ani, Ken Jitsu (lupta cu sabia) si Jiu Jitsu (lupta cu mana goala) au dezvoltat principii de miscare si lupta ce folosesc mai putin muschii si mai mult dinamica corpului, centrul de greutate, axele corpului, energia interna si gravitatia, si multe altele.
Toate acestea se regasesc istilul predat de noi.
Copii si adultii au fiecare beneficii multiple practicand acest stil.
Copii beneficiaza de o dezvoltare superioara a dexteritatii, inteligentei, creativitatii, caracterului si bineinteles a unui corp viguros si mental echilibrat. Disciplina este usor de invatat si in alte sporturi, dar aici la ShuHaRi Dojo copilul se va dezvolta pas cu pas, fara un efort deosebit, dublandu-si abilitatile un fiecare an.
Adultii isi vor recastiga increderea, echilibrul interior si vor invata sa-si dezvolte energia interna pentru o viata sanatoasa.

Completarea eforturilor mele la cursuri karate copii si adulti, de catre parinti prin educatia de acasa este benefica pentru copii.
Daca la inceput pot ezita fiind neobisnuiti cu miscarea, prin incurajari ei isi pot depasi lipsa de confort, sau anumite timiditati.
In acest fel vor ajunge adulti maturizati la timp, increzatori in fortele proprii, cu o conditie fizica si mentala excelenta.
Va astept cu drag la cursuri de karate Bucuresti ShuHaRi Dojo cu inscriere la 0766440398 sau pe site https://shuhari.ro/
Din Gura in Gura