Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Serv Transrep Auto S.r.l

0248/673727, 0744506489

Despre noi

Trimite mesaj
Inca de la infiintare Serv Transrep Auto S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Cu o echipa de 11 angajati cu vasta experienta in efectuarea de transport intern si international de marfa, inspectii tehnice auto, comercializare anvelope, amortizoare, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania.

Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In compania Serv Transrep Auto S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Serv Transrep Auto S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii.

Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.
Produse si servicii:
transport intern si international de marfa, inspectii tehnice auto, comercializare anvelope, amortizoare,piese auto,tractoare si masini agricole
Tipul companiei:
Transportator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2000

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Serv Transrep Auto S.r.l
Persoana de contact: Neacsu Constantin
Adresa: Str Victoriei, Bl. D8, Cod 115200
Localitate: Costesti
Judet: Arges
Telefon: 0248/673727
Telefon mobil: 0744506489
Fax: 0248/280267