Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Folie solarii si sere 160, 180, 200 microni

0 stars: 0.00 din 0 pareri

22 lei Lei
Brand
Sotrafa, Pati
Out Of stock
Descriere
Va oferim folie pentru solarii produsa de catre Plastika Kritis si Achaika Plastiks, ambele fiind companii din Grecia, si de catre compania Pati din Italia, fiind fabricata din polietilena de inalta calitate cu stabilizatori UV si antioxidanti, folie ce ofera o excelenta durabilitate a rezistentei la rupere. Folia este translucida si difuzeaza lumina prin reflectarea acesteia si reduce umbrele, ambele actiuni ajutand la cresterea plantelor.

Va oferim o varietate de folie pentru solarii care vor rezista de la 6 pana la 8 ani, in functie de grosimea acesteia si de procentul de aditivi UV din folie.

Foliile pentru solarii au fost dezvoltate in ultimii ani pentru a tine sub control multi factori care afecteaza negativ cultivarea la capacitati mari, si anume efectul termic, difuzia luminii, picurarea si ceata, racirea, daunatorii plantelor si efectele fotoselective (trecerea radiatiilor vizibile). Asadar, foliile pentru solarii oferite de noi sunt in prezent adaptate, pentru a reduce efectul factorilor prezentati mai sus.

Aditivi importanti:
- UV: rezista la razele solare, nu se coace si implicit ajuta folia sa aiba o durata de viata cat mai mare, conferindu-i rezistenta la razele ultraviolete.

- EVA: folia rezista la actiunile mecanice, de dilatatie si contractie, datorita temperaturii exterioare. Totodata, are o mai mare rezistenta la zapada, la temperaturile geroase, etc.

AC: impiedica formarea condensului in interiorul solariilor si a serelor, deoarece condensul reduce patrunderea razelor solare in interior, precum si ajuta la aparitiei bolilor.

AS: protectia anti sulf a foliei, rezistanta la stropiri cu chimicale de genul acesta.

IR: proprietatea foliei de a mentine temperatura cu 2-3 grade mai mare in solarii decat afara, pentru evitarea fluctuatiilor mari de temperatura zi - noapte.

DF: proprietatea de difuzie a luminii pe care o are folia. In urca difuziei, raza se imparte in raze mai mici, nu cauzeaza umbre, nu se imbolnavesc plantele datorita radiatiilor solare, procesul de fotosinteaza creste in intensitate, si nu se supraincalzesc plantele.

Latimile disponibile incep de la 6,5 metri, pana la 18 metri si se taie la orice lungime.

Folie 160 mic: 5.9 mp/kg
Folie 180 mic: 5.4 mp/kg
Folie 200 mic: 5 mp/kg

Pret:
- 22 lei/kg la folia de 160 microni Pati;
- 28.5 lei/kg - orice dimensiune, la folia de 180 de microni Sotrafa
- 28 lei/kg - orice dimensiune, la folia de 180 de microni Pati
- 32 lei/kg - orice dimensiune, la folia de 200 de microni Pati.

Detalii: www.folie-solar.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura