Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Mia Motors

0788888889,

Despre noi

Trimite mesaj
Mia Motors Craiova este cel mai mare si reprezentiv dealer Great Wall din Romania.

Societatea Comerciala MIA IMPEX, infiintata in anul 1993, cu capital privat, a inceput in anul 2008 comercializarea de automobile marca Great Wall, model Hover si Steed ca urmare a necesitatii continue de dezvoltare.

Misiunea firmei este de a deveni unul dintre primii dealeri de automobile precum si lider de vanzari si service, oferind cu profesionalism clientilor sai asistenta de calitate si posibilitatea unor comenzi si livrari foarte rapide a produselor.

Great Wall este cea mai mare companie producatoare de automobile cu capital privat din China, cu cel mai mare numar de masini exportate.

Autoturismul HOVER are un aspect atractiv creat de renumiti stilisti internationali, un design, cu o linie aerodinamica ce se armonizeaza cu elemente rectangulare, un aspect indraznet, puternic si elegant, activ si stabil pe sosea.

Momentan, firma noastra comercializeaza modelele HOVER SUV, HOVER LIMO si Great Wall STEED, un pick-up cu motor GW 2.8TCI creat de BOSCH Germania, lider in tehnologia de motoare diesel cu system anti-zgomot Bosch Common Rail cu injectie directa.
Produse si servicii:
auto
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1993

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Mia Motors
Persoana de contact: Vornicescu Silviu
Adresa: Calea Severinului, Nr. 2
Localitate: Craiova
Judet: Dolj
Telefon: 0788888889
Fax: 0251411644