Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Utilaje - piese - consumabile

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (300)

Taietor pentru jaluzele Rexel UK-1 Max (2.5 m)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Taietor pentru jaluzele Rexel UK-1 Max (2.5 m)

Acest taietor este folosit la taierea materialelor textile pentru jaluzelele/roletele de geamuri din materiale groase, la covoare, fetru si alte materiale groase/rigide.

Echipamentul include:
- Masa de taiere speciala cu 3600 mm lungime, 2770 mm latime
- Dispozitiv de fixare pneumatic
- Cutitul de taiere

-Dispozitiv de iluminare a blatului
- Dispozitiv pentru asezat materialul

- Dispozitiv de masurat

Masa este confectionata dintr-o structura masiva de otel, cu rol de prevenire a vibratiilor sau deformarilor din timpul functionarii. Suprafata blatului este din PAL melaminat de 25 mm grosime. Blatul este protejat de o pelicula de aluminiu pe toata suprafata. Cu ajutorul suruburilor speciale puteti regla inaltmea mesei si puteti alinia masa in pozitie orizontala. Cutitul de taiere este atasat la partea superioara a mesei de lucru, avantajul acestui lucru fiind acela ca in timp ce masina taie, prin materialul gros patrunde doar lama subtire, nu si bratul cutitului de taiere.

Motorul care actioneaza lama circulara este utilizat pentru a deplasa dispozitivul de decuplare (1 motor are doua functii). Un alt avantaj este lipsa inertiei (procesul de taiere are loc in doua directii diferite). Apasand oricand un buton de pe caseta de comanda, puteti opri bandzicul, pentru a schimba directia si a continua taierea.

Kitul include un dispozitiv de prindere pneumatic, care va asigura o fixare puternica si stabile a materialului taiat. Puteti regla forta de prindere utilizand joystick-ul. Presiunea aerului de lucru pentru linia de prindere este de 3-5 atmosfere.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura