Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Quality makes the difference!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cuple cu debit maxim (Full Flow) pentru medii vascoase

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
TK, TKU, TKM, TKV
Out Of stock
Descriere
Cuplele cu deconectare uscata TK (Dry disconnect couplings) sunt cuple speciale cu debit maxim (Full Flow), ideale pentru medii vascoase in industria chimica, fara piederi de presiune si insensibile la corpuri solide chiar si cu dimensiuni mari care pot ajunge in interiorul lor in timpul tranzitului. Se fabrica in doua variante: basic (TKU) si premium (TKM/TKV). Varianta basic presupune conectarea a doua cuple identice, in timp ce varianta premium presupune conectarea a doua cuple diferite in ceea ce priveste dimensiunea canalului de curgere interior. Functionarea se bazeaza pe utilizarea sferelor.

Cuplele TK pot fi utilizate si pentru aplicatii de absorbtie. Se cupleaza intre ele cu ajutorul unor gheare asemanatoare celor de pe cuplele Storz. Este posibila o „codificare” mecanica utilizand gheare cu dimensiuni diferite pentru evitarea confuziilor la conectarea traseelor. De asemenea, este posibila o codificare utilizand culori diferite pentru levierele de actionare.

Cuplele TK (indiferent de varianta constructiva) sunt dotate cu supape tip sfera, actionate cu ajutorul unor leviere in mod asemanator cu cel de actionare al robinetilor cu sfera. Conectarea a doua cuple TKU se face cu ajutorul ghearelor, iar etansarea prin rotirea lor cu 90 grade in sensuri contrare. Prin actionarea levierelor, supapele tip sfera se deschid si elibereaza total canalul de curgere interior. Un sistem interlock integrat previne decuplarea accidentala in timp ce supapele tip sfera sunt deschise, dar si inchiderea partiala a supapelor la decuplare, evitand astfel pierderile indezirabile de fluide.

Cuplele TK premium (TKM si TKV) functioneaza pe aceleasi principii ca si modelul basic, dar permite cuplarea a doua jumatati cu DN-uri interioare diferite. Sunt optimizate pentru medii vascoase si cu intarire rapida.

Pentru detalii tehnice suplimentare si gama dimensionala, va rugam sa descarcati fisa tehnica accesand link-ul de mai jos "Descarca informatii suplimentare".

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura