Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Quality makes the difference!

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cuple pentru substante chimice

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
TR
Out Of stock
Descriere
Cuplele cu deconectare uscata TR (Dry disconnect couplings) sunt cuple de ultima generatie pentru substante chimice. Functionarea sa se bazeaza pe principiul camei de control. Incepand cu DN 40, cuplele mama sunt prevazute cu un maner circular din polipropilena cu profil ergonomic exceptional pentru o actionare usoara.

Cupla TR este formata din doua jumatati (cupla mama si cupla tata), fiecare fiind prevazuta cu supapa tip disc. Pentru cuplare, cupla mama este centrata pe cupla tata si, apoi, rotita in sens orar. In timpul rotatiei, cupla tata este impinsa in interiorul cuplei mama datorita canalului elicoidal practicat pe cupla tata (in fapt, profilul desfasurat al unei came). Dupa o rotatie de 10 grade, cuplele sunt conectate permanent si etansate. Dupa o miscare de rotatie de 120 grade, supapele sunt deschise si canalul de curgere interior este eliberat. In timpul decuplarii, procesul se desfasoara invers.

Pentru detalii tehnice suplimentare si gama dimensionala, va rugam sa descarcati fisa tehnica accesand link-ul de mai jos "Descarca informatii suplimentare".

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura