Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
3.00
3 stars: Normal
1 pareri

Saci folie 45x90 cm cal. II

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Saci folie 45x90 cm calitatea a II-a.

Folie si saci din polietilena aveti nevoie daca afacerea pe care o conduceti isi desfasoara activitatea in constructii, sau intr-un domeniu ce presupune efectuarea operatiunilor de ambalare si transport a produselor alimentare si nu numai.

Ca si intrebuintari, folia din polietilena este utilizata in mod special in constructii, avand un rol deosebit de important in executia anumitor lucrari. De exemplu, aceasta nu lipseste din procedeele de turnare a sapelor (element ce serveste ca strat suport pentru aplicarea pardoselilor), de turnare a betoanelor si fundatiilor, sau operatiunile de izolatii, datorita protectiei sporite pe care o asigura impotriva apei. De asemenea, o astfel de folie din polietilena este folosita si pentru protejarea anumitor suprafete a structurilor aflate in procesul de ridicare, folia fiind recunoscuta si pentru capacitatea de a stopa cresterea plantelor.

Pe de alta parte, asa-numitii saci din polietilena reprezinta varianta simpla, rapida, si mai ales economica de ambalare si transportare a unor materiale si produse dintre cele mai diverse.

Fie ca este vorba de var, ipsos, ciment si alte materiale pentru constructii, mancare pentru caini si pisici, confectii textile, sau chiar si anumite tipuri de deseuri, sacii din polietilena se dovedesc a fi cea mai inspirata alegere pentru ambalarea si transportul celor mentionate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura