Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
SDG Tehnocons AG
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Rulouri Aluminiu, PVC
50 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Preţ excelent, calitate ireproşabilă, durată medie de viaţă de peste 5 ani, rulourile din PVC disponibile pe piaţa europeană, sunt concepute pentru nevoile clienţilor cu bugete limitate, fără a face însă compromisuri majore în ceea ce priveşte calitatea, funcţionalitatea şi aspectul exterior al produsului oferit.

Rulourile din PVC sunt disponibile cu casetă din oţel sau aluminiu, căi de rulare din PVC, covor de lamele din PVC, acţionare cu şnur sau bandă ori opţional electric cu comutator, telecomandă, manivelă sau arc de compensare, incorporare plasa contra insectelor. Rulourile din Aluminiu reprezintă soluţia perfectă atunci când vine vorba de protecţie solară, izolare termică şi fonică suplimentară, protecţie împotriva privirilor indiscrete, precum şi protecţia antiefracţie.

Rulourile din Aluminiu sunt disponibile cu casetă din aluminiu sau oţel, căi de rulare din Aluminiu, covor de lamele din aluminiu izolate cu spumă poliuretanică, acţionare standard: şnur sau bandă ori acţionare opţională: electric cu comutator sau telecomandă, cu manivelă sau arc de compensare.
Din Gura in Gura