Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

SDG Tehnocons AG

0757489013,

Despre noi

Trimite mesaj
Firma SDG Tehnococns AG SRL vă pune la dispoziţie o gamă completă de produse destinate protecţiei termice şi fonice, protecţiei solare şi pentru umbrire, precum şi pentru decorarea interiorului locuinţei dumneavoastră, produse precum:
- jaluzele verticale;
- jaluzele orizontale;
- jaluzele romane;
- jaluzele în termopane;
- jaluzele exterioare;
- jaluzele din lemn;
- jaluzele din bambus;
- jaluzele Magic Light;
- jaluzele plissé;
- marchize (copertine);
- rolete textile;
- rolete personalizate;
- plase contra insectelor;
- glafuri PVC si Al;
- rulouri exterioare din Aluminiu şi PVC;
- obloane;
- uşi de garaj;
- uşi de interior.

Dorinţa noastră este de a ne adapta atât climatului, pieţei de desfacere, cât şi clienţilor în a le oferi soluţii complete de închidere a locuinţei cu: tâmplărie PVC; tâmplărie Aluminiu; tamplarie lemn stratificat.

Profilele pe care le utilizăm sunt profile Rehau, Aluplast cu 3, 4, 5 şi 6 camere de aer cu o adâncime de montaj de 60 mm, 70 mm, 80 mm şi 86 mm pentru o mai bună izolaţie termica şi fonică; sunt prevăzute cu armătură de oţel zincat de minim 1,5 mm pentru ridigizarea construcţiei din PVC, dar şi cu 4 garnituri care se închid întrun singur punct pentru a creste etanseitatea.

Feroneria GU UNIJET din Germania este din oţel dur, tratat împotriva coroziunii, rezistând la peste 15.000 cicluri închis-deschis. Este clasa A de siguranţă datorită mânerului secustic cu închidere pe bilă, fapt ce nu permite forţarea feroneriei din exterior cu ajutorul unui mâner martor. Geamul termoizolant utilizat este Float cu Low-e sigilat in mediu gazos Argon pentru evitarea condensului.

Atmosfera de seră poate fi redusă întrun procentaj mult mai mare în cazul înlocuirii sticlei Float cu o sticlă reflexivă sau prin înlocuirea sticlei Low-e cu sticla cu protectie solara.

Garanţia pe care o oferim este de 5 ani la tâmplărie, feronerie şi sticlă.

Nu există pentru noi satisfacţie mai mare decât atunci când clienţii sunt mulţumiţi de produsele noastre şi revin pentru o nouă comandă sau ne recomandă necondiţionat altor clienţi.
Produse si servicii:
tamplarie PVC, aluminiu, lemn stratificat, rulouri exterioare PVC si aluminiu, obloane aluminiu, obloane lemn, jaluzele verticale, jaluzele orizontale, rolete textile
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: SDG Tehnocons AG
Persoana de contact: Tehnocons Ag Sdg
Adresa: Str. 9 Mai, Nr. 35
Localitate: Bacau
Judet: Bacau
Telefon: 0757489013