Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
1.33
1 stars: Fara rating
3 pareri
Produse (597)

Cric electric 2T cu trusa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5279 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cric electric 2T cu trusa

Cricul electric este util pentru schimbarea pneurilor in situatii de urgenta si este proiectat pentru autoturisme pana la 2 tone. Calitatea si usurinta de folosire a cricului electric ajuta la rezolvarea situatiilor de urgenta in siguranta.

Interzicerea absoluta a folosirii supraincarcarii, aceasta se aplica numai vehiculelor mici si mijlocii (pana in 2T), greutatea de ridicare de peste 2 tone nu este sustinuta. Producatorul nu este responsabil pentru utilizarea incorecta.
Echipamentul trebuie sa fie folosit pe teren plat.
Pentru asigurarea unei cantitati suficiente de energie electrica, este mai bine sa porniti vehiculul inainte de operarea efectiva.
in timpul procesului de ridicare, daca se opreste brusc functionarea, puteti introduce manivela in orificiul capacului carcasei cutiei de viteze si rotiti-l spre stanga in sensul invers al acelor de ceasornic (Nu utilizati manivela pentru a ridica ).
Va rugam sa acordati atentie la conectarea cablurilor la bateria masinii, verificand plusul si minusul.

Stabilitate ridicata si siguranta: o constructie din otel dur, o baza si o sa mare fac ca acest cric auto sa fie puternic si stabil. Datorita designului compact de siguranta, mufa se va opri automat cand atinge limita de inaltime (37 cm).
Alimentare bidirectionala: poate fi conectata fie la o priza de 12 V, fie la o baterie de masina, doua optiuni pentru conectori fac ca acesta sa fie un set de instrumente necesare pentru reparatii auto, atunci cand se afla in situatii de urgenta la marginea drumului.
Eficienta ridicata: Este nevoie de 2 minute pentru ca ridicarea sa atinga inaltimea maxima (37cm) cu o capacitate de incarcare de pana la 2T si sa ridice vehiculul usor de pe sol.

Specificatii Cric electric 2T cu trusa:

Tensiune: DC 12V sau sursa de alimentare a bateriei vehiculului;
Curent nominal: 10A;
Putere de iesire: 120W;
Protectia OC: 15A;
Capacitate nominala de ridicare: 2T;
Gama de ridicare: 12-35cm / 12-37m.

Setul include:
Cric electric 2T;
Clesti pentru conecatrea directa la baterie;
Cablu de alimentare cu bricheta;
Siguranta 3 bucati;
Manivela;

Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ si pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fata de produsele prezentate pe site.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura