Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Select Auto Srl.

0262349299, 0740220776

Despre noi

Trimite mesaj
Select Auto Srl.
Societatea Select Auto Srl este importator si distribuitor de scule si echipamente profesionale pentru reparatii auto, infiintata in anul 2003 din pasiune pentru reparatii auto.

Compania noastra cu peste 10 ani de experienta si personal calificat care participa la cursuri internationale de tehnica pentru reparatii auto se dedica in totalitate la satisfacerea clientilor oferind servicii de consultanta in alegerea produselor corespunzatoare si utilizarea acestora prin suport in timp real atat prin interventii directe cat si telefonic sau e-mail.

Numarul de produse comercializate depaseste 3500 de articole cu introducerea constanta de produse noi, totodata asiguram piese de schimb, garantie si postgarantie la toate produsele comercializate.
Select Auto este importator si distribuitor la toate produsele din portofoliu, livrarea se face din stoc in 24 de ore pe teritoriul Romaniei.

Select Auto SRL va invita sa vizitati magazinul online http://www.sculeauto.com sau http://www.echipamente-serviceauto.ro de unde puteti comanda toate produsele din portofoliul nostru la cele mai bune preturi, cu livrare in 24 ore in toata tara, sau sa vizitati showroom-ul din Baia Mare, B-dul Independentei, Nr 25 Maramures.
Produse si servicii:
scule, unelte si echipamente pentru service-uri auto, mecanica si tinichigerie, electrica si electronica auto, testere si aparate pentru diagnoza auto, cale distributie si sdv-uri speciale
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2003

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Select Auto Srl.
Persoana de contact: Costescu Ruxandra
Adresa: B-dul Independentei, Nr. 25
Localitate: Baia Mare
Judet: Maramures
Telefon: 0262349299
Telefon mobil: 0740220776
Website: http://www.sculeauto.com