Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Profoserv Srl.

0744504536, 0744504536

Despre noi

Trimite mesaj
Profoserv Srl.
Compania noastra a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Tg. Mures, judetul Mures.

Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca comercializare si montaj tamplarie PVC, jaluzele verticale si orizontale, usi pliante, plase antiinsecte, lambriuri si pereti despartitori pvc. Firma noastra are 4 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. S.C. Profoserv S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania S.C. Profoserv S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
Produse si servicii:
perdele cortina la case de cultura, montaj tamplarie PVC, usi metalice, jaluzele interioare si exterioare, parchet laminat, gresie-faianta, structuri sudate, reparatii si reglaje
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2003

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Profoserv Srl.
Persoana de contact: Kiss Geza
Adresa: Bd. 1848, Nr. 50, Ap. 13
Localitate: Tg. Mures
Judet: Mures
Telefon: 0744504536
Telefon mobil: 0744504536
Website: http://www.bizoo.ro/firma/scprofoservsrl/