Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

SC SCOARTA COMPREST SRL

0353412707, 0744451696

Despre noi

Trimite mesaj
Incepand cu anul 1994 pana in prezent suntem parte a industriei romanesti in materie de benzi transportoare. Datorita standardelor ridicate in materie de calitate de la an la an am reusit sa avem clienti din ce in ce mai mari si mai multi. In momentul de fata avem un numar de ordinul sutelor in materie de clienti.

Dupa cum bine numele firmei o spune noi suntem cei care executa operatia de a��vulcanizare bandaa��. SC SCOARTA COMPREST SRL executa lucrari de imbinare benzi transportatoare din cauciuc folosind exclusive material de cea mai buna calitate importate din Germania. Executam si placi tehnice si intervenim chiar si in cazul benzilor cu velcante si racleti.

Un plus fata de competitorii de pe piata este faptul ca noi suntem cei care putem interveni direct la locatia dumneavoastra, avand o echipa de vulcanizatori ce se pot deplasa si pot executa operatia de imbinare a benzilor chiar si direct pe transportator.

Principalul avantaj la imbinarea benzilor prin vulcanizare (fata de celelalte forme de prindere, agrafe sau impletire) este cresterea duratei de functionare a benzilor precum si a utilajelor ce antreneaza benzilor.
Produse si servicii:
benzi transportoare din cauciuc, lame cauciuc pentru utilaje de deszapezire
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1998

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: SC SCOARTA COMPREST SRL
Persoana de contact: - -
Adresa: Str. Nicolae Grigorescu Bl2 Ap 12
Localitate: Tg-Jiu
Judet: Gorj
Telefon: 0353412707
Telefon mobil: 0744451696
Website: http://www.vulcanizaribenzi.ro