Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

S.c. New Car Glass S.r.l.

0728159915, 0728159915

Despre noi

Trimite mesaj
Societatea S.c. New Car Glass S.r.l. isi propune sa se distinga ca exponent de marca pentru tipul de servicii oferit.

Misiunea firmei pe piata romaneasca este de a activa ca un partener credibil si de lunga durata in domeniul comercializarii si a montajului de geamuri auto.
Strategia firmei este atragerea si satisfacerea consumatorului final prin servicii complete,la cel mai inalt nivel calitativ.

Obiectivele pe care ni le propunem sunt in reala concordanta cu ceea ce putem oferi; garantia lucrului bine facut, corectitudine, promptitudine, incercarea cu succes de a intilni cerintele clientilor, dezvoltarea unei relatii stabile cu partenerii de afaceri.

Fie ca e vorba de parbrize, geamuri laterale sau lunete, firma noastra acopera marea majoritate a marcilor si tipurilor de autovehicule.

S.C. NEW CAR GLASS S.R.L. foloseste la montajul geamurilor echipa experimentata, scule si dispositive profesionale asigurand astfel calitatea executiei.

Pentru siguranta calitatii produselor firma colaboreaza cu furnizori recunoscuti in domeniul parbrizelor: S.C A.G.E.R. SERVICE S.R.L., S.C. PILKINGTON AUTOMOTIVE ROMANIA.
Produse si servicii:
Fie ca e vorba de parbrize,geamuri laterale sau lunete ,firma noastra acopera marea majoritate a marcilor si tipurilor de autovehicule. Sc.NEW CAR GLASS S.R.L. foloseste la montajul geamurilor echipa
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2009

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: S.c. New Car Glass S.r.l.
Persoana de contact: Daniela Marin
Adresa: Centura De Vest, DN2A, Boch Service
Localitate: Constanta
Judet: Constanta
Telefon: 0728159915
Telefon mobil: 0728159915