Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Don`t waste your time-compact

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Presa stationara fixa cu snec

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Brand
SV
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Acest utilaj este compus dintr-un container montat impreuna cu unitatea de compactare si este capabil de compactarea, stocarea si transportarea deseurilor cu structura inconsistenta si cu greutate specifica mica. Utilajul poate fi amplasat in spatii deschise, semi-acoperite sau acoperite. Transportarea containerului se face cu o autospeciala cu structura multilift, cu ajutorul carligelor de ridicare.

Golirea containerului se face cu metoda de agatare amintita mai sus, creata in conformitate cu suprastructura respectiva, prin ridicare, dupa deschiderea usii care se face pe lateral. Usa de golire trebuie fixata, in pozitie deschisa, cu mecanismul de cleme anti-inchidere create in mod special pentru acest scop.

Datorita tehnologiei cu melc,puteti diminua cheltuielile legate de transport si deseuri la un pret minim.Cu acest utilaj este posibil chiar si o compactare cu un raport de 1:10 .Utilajele nu necesita decat o intretinere minima,deoarece gresarea este complet automatizata.Presele cu melc sunt dotate cu propulsie electromecanica,nivelul de zgomot este minim:cca. 60 Db.Recomandam aceste utilaje in cazuri cand trebuiesc procesate cantitati mari de deseuri.

FUNCTIONARE

Containerul de stocare este conectat la unitatea de compactare asezata in locul de colectare a deseului sau in linia tehnologica. Deseurile pot fi incarcate prin adaugare manuala in orificiul de primire (cos de colectare). Utilajul poate fi pornit prin intoarcerea cheii in comutator iar compactorul se va opri automat dupa consumarea timpului setat.
Presa cu melc compacteaza fara probleme diferite deseuri: carton, hartie, folie, lazi de lemn, europaleti, cu o eficacitate de 300 kg in sus pe mc.

DATE TEHNICE
TIP SV 11
Volumul palniei de alimentare m 1,25
Capacitatea/rotatie melc m 0,16
Rotatii /min U/min 11,6
Cantitatea maxima de trecere/ora m/h 110
Lungime palnie de alimentare mm 1320
Latimea palniei de alimentare mm 1380
Lungimea presei mm 1750
Latimea presei mm 2820
Putere motor kW 11
Alimentare 400 V x 50Hz x 32 A

Varianta de baza cuprinde:
Cos (palnie) de baza de siguranta, semnalizator de nivel ulei / defectiune, comutator cu cheie (cu 2 chei), sina de conducere normala (L=3000 mm), panou de comanda cu operatorul in partea dreapta a directiei de presare, priza si 5m cablu pentru conectare electrica.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura