Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Poli Comerce Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Suc natural de aloe vera Savio
13498 lei
Brand
Natural 100% www.eSavio.ro
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Suc pur de Aloe Vera 2x530 ml  www.eSavio.ro

"Există patru alimente esentiale pentru sanatatea umana: Grâu, vin, ulei de măsline și Aloe Vera. Primul este hrana, al doilea calmeaza spiritul, a treilea îi dă armonie și al patrulea restaurare."
Cristofor Columb

O lumină veche ...

Beneficiile de Aloe Vera au fost cunoscute de acum 5000 de ani. În cele mai vechi timpuri, așa cum a fost numit dovezi de eficacitate sale "Plantează un miracol", "Silent vindecător", "Lumina Naturii", "planta nemuririi".

Sucul de Aloe Vera este o combinatie unica de ingrediente naturale conținute în planta, întocmite în conformitate cu cele mai recente tehnologii inovatoare, astfel încât componente naturale rămân neschimbate. Acest lucru permite sucului de Aloe Vera a arăta cele mai multe dintre proprietățile lor și afectează resursele sale naturale pozitiv pentru corpul uman.

Utilizare sucului de Aloe Vera ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ și funcționarea normală a sistemului imunitar - conține ingrediente importante, care oferă antibacterian puternic, acțiune antivirală și analgezic. Se calmeaza, curata si regleaza ciclurile de eliminare ale tractului digestiv, mentine pielea sanatoasa - de hidratare și hrănitoare, sucul de aloe vera este eficient - cu mare efect de întinerire și regenerare, atunci când administrează pe cale orală. Aloe Vera are un efect dovedit asupra vaselor de sânge și îmbunătățește elasticitatea lor și acțiune antibiotic - ucide bacteriile si regenera tesuturile deteriorate. Afectează în mod pozitiv motilitatea mușchilor și articulațiilor.
Este potrivit pentru utilizare fie singur, fie în combinație cu un suc de fructe sau alte băuturi putand fi servit si cu geata avand un efect maxim racoritori. Produsul nu conține zahăr, apă, gluten și are continut mai mare de 99,9% de substanțe organice.
Notă: Nu utilizați ca un substitut pentru o alimentație variată și adecvată. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Evitați să luați aloe intern în timpul sarcinii, menstruație, dacă aveți hemoroizi sau boli ale ficatului și vezicii biliare, și o săptămâna înainte de intervenția chirurgicală.

Depozitare: Depozitați într-un loc răcoros, uscat, inaccesibil pentru copii!
Din Gura in Gura