Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Hidroizolatii impermeabilizari

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Hidroizolatii cu cimenturi osmotice Vandex

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Hidroizolatii cu cimenturi osmotice Vandex

Se recomanda pentru:
Hidroizolarea fundatiilor (radier, intre radier si diafragma), subsoluri, piscine, stoparea infiltratiilor din panza freatica, din exterior in interior sau invers, la conductele ce penetreaza zidurile, stoparea umiditatii ascensionale in zidurile din caramida garaje subterane, statii de epurare a apei, rezervoare de apa potabila, puturi de lift, cladiri cu infiltratii de apa in interior, stopare infiltratii de apa.

Materiale utilizate:
Pentru a obtine rezultate optime, recomandam cimenturile osmotice Vandex.

Mod de lucru:
Pregatirea suprafetei se executa prin hidrosablare sau prin prelucrare mecanica cu discuri diamantate, iar aplicarea se realizeaza cu mistria, peria sau prin pulverizare.

Avantaje:
-Aplicarea materialului se realizeaza pe suport umed, este economica si nu necesita investitii suplimentare la pregatirea suprafetei.
-Hidroizolatia va avea o structura etansa si rezistenta, facand corp comun cu suportul pe care este aplicat, realizind o impermeabilizare in masa de 20 cm., conform fisei producatorului.
-Pentru constructiile in lucru, cimentul osmotic poate fi aplicat atat la interiorul lucrarii, cat si pe exterior.
-In cazul cladirilor vechi, hidroizolatia cu cimenturi osmotice are marele avantaj ca se realizeaza prin interiorul cladirii, fara a mai fi nevoie de sapaturi exerioare, pe linga talpa fundatiei.
-Hidroizolatiile cu cimenturi osmotice se pot realiza indiferent de conditiile atmosferice: ploaie, zapada, etc., daca se lucreaza din interior.
-Cimentul osmotic reprezinta o metoda optima pentru asigurarea hidroizolatiei la intersectia dintre radier si diafragma.
-Tratamentul cu cimenturi osmotic este permanent, spre deosebire de alte sisteme de hidroizolatii, realizând atât impermeabilitate, cât si protectie la coroziune a armaturii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura