Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Hidroizolatii impermeabilizari

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Hidroizolatii fundatie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Hidroizolatii fundatie pentru stoparea infiltratiilor de apa
Pentru a stopa infiltrarea apei din panza freatica in structura si peretii cladirilor civile sau industriale, din exterior in interior, firma noastra ofera servicii de hidroizolatii fundatie. Acest tratament impiedica si infiltratiile inverse, din interior spre exterior, adica patrunderea apei provenita de la scurgerile unor instalatii defecte.

Venim in intampinarea cerintelor clientilor cu profesionalism si experienta, avand drept scop stoparea infiltratiilor de apa. Executam astfel de lucrari si in statii de epurare a apei, in garaje subterane, in puturi de lift sau rezervoare de apa potabila.

Hidroizolatii fundatie Vandex cu cimenturi osmotice
Cimenturile osmotice pe care le utilizam, marca Vandex, sunt materiale cu proprietati remarcabile. Iata cateva avantaje care deriva din caracteristicile lor: lucrarile de hidroizolatii sunt de foarte lunga durata, practic sunt permanente si, odata cu impermeabilizarea asigura si o protectie eficienta la coroziune, datorita faptului ca produsele Vandex nu creeaza o pelicula, ci se integreaza practic in masa betonului.

Acest lucru se intampla printr-o reactie catalitica, prin care formatiunea cristalina se poate activa la perioade foarte lungi de timp, masurate in ani, de la aplicarea tratamentului. Astfel, defectele care pot aparea in timp sunt etansate sau reetansate.
Hidroizolatii fundatie folosind tehnologie moderna
Materialele de cea mai buna calitate, tehnologia moderna pe care o folosim, precum si profesionalismul si experienta noastra converg spre un rezultat perfect al serviciilor pe care vi le oferim.

Solutia Vandex pe care o aplicam la lucrarile de hidroizolatii fundatie se aplica pe suport umed, prin urmare nu sunt necesare lucrari de pregatire a suprafetei. Este foarte rezistenta la intepaturi, dupa intarire, la eroziune, la rupere, si nu se fisureaza la imbinari, prin urmare, la colturi si la muchii nu necesita tratamente speciale.

Suprafetele tratate de noi cu aceste materiale de inalta calitate devin impermeabile la orice fel de lichid, din toate directiile. Proprietatile cimenturilor osmotice sunt ideale pentru izolatiile impotriva apei ale obiectivelor mentionate mai sus, iar punerea in practica este o operatie la care personalul nostru este calificat si profesionist.

Profesionalism si calitate, la serviciile de hidroizolatii fundatie Vandex
Echipa noastra va sta la dispozitie in orice moment pentru a va prelua comenzile, de pe tot teritoriul Romaniei. Cu o experienta de 12 ani in acest domeniu, ne-am castigat un renume pe care vrem sa ni-l mentinem, iar acest lucru nu ar fi posibil fara aprecierea clientilor. De-a lungul timpului, satisfacerea cerintelor lor a reprezentat obiectivul nostru principal, de aceea lucrarile noastre sunt efectuate cu cea mai mare promptitudine, suntem atenti la orice detaliu si analizam fiecare caz in parte pentru a folosi solutia optima.

Nu ezitati sa ne contactati de oriunde din tara, pentru ca noi preluam comenzi de pe tot teritoriul Romaniei, indiferent de zona geografica.

Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie cu consultanta de care aveti nevoie pentru a va ajuta sa faceti alegerea corecta pentru lucrarile de hidroizolatii fundatie. In plus, va asiguram ca ne respectam angajamentele si termenele de executare a lucrarilor, oferind in acelasi timp garantii pentru tot ceea ce facem.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura