Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Garanteaza inoveaza exceleaza

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem de monitorizare a temperaturii in silozuri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Duo Line Medium Pfeuffer
Out Of stock
Descriere
Sistemul compact de monitorizare a temperaturii in silozuri Duo Line Medium, consacrat in Romania de peste 10 ani

Sistemul de monitorizare a temperaturii DuoLine Medium este utilizat pentru controlul complet automat al temperaturii din silozurile de cereale, pentru recunoaşterea şi prevenirea alterărilor calitative în timp. Senzorii de temperatura sunt conectaţi digital la unitatea centrală printr-un bus cu 4 fire. Astfel, efortul de instalare este redus la minim.

Unitatea centrală a DuoLine Medium comandă măsurările şi recepţionează valorile temperaturii, pe care apoi le evaluează, iar când depăşesc o limită prestabilită, le afişează într-o fereastră de alarmă. În plus, alarmează prin lampa intermitentă externă, sirenă sau mesaj SMS (opţional).

Sistemul de monitorizare a temperaturii DuoLine Medium este integrabil in silozuri de beton sau metalice si ofera protocoale precum valori tendentiale si valori critice ale temperaturii, pentru tiparire la o imprimanta externa printr-o interfata paralela. Interfata seriala permite transmiterea datelor la un PC si evaluarea in continuare cu programul DuoLine Manager.

Unitatea poate fi comandată simplu prin intermediul ecranului sensibil la atingere (touch screen).

Toate valorile temperaturii măsurate de fiecare senzor sunt indicate clar pe afişaj, împreună cu tendinţele lor de evoluţie. Sistemul DuoLine Medium este proiectat pentru funcţionare complet automată. La momente sau intervale de timp prestabilite, unitatea centrală începe măsurările şi emite un semnal de alarmă dacă limitele temperaturii au fost depăşite.

Sistemul de monitorizare a temperaturii DuoLine medium este aprobat sa lucreze in zone cu pericol de  explozie (ATEX 20/21).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura