Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Samchim Srl

0722433508, 0722433508

Hipoclorit de sodiu solutie

Model:
Hipoclorit de sodiu solutie
Telefon:
0722433508
 

Detalii produs

Pentru mai multe detalii vizitati www.samchim.ro

Numele produsului: Hipoclorit de sodiu - solutie (min 12,5% clor activ)

Utilizarea substantei/preparare: Agent de albire in industria celulozei si hartiei, in industria textila. Agent dezinfectant.

Sinonime: Soda lesie de inalbire, Apa de Labarraque Clorox, Hipoclorit, Solutie de.hipoclorit, Sarea de sodiu a acidului hipocloros

Lichid galben-verzui puternic oxidant, cu miros inecacios de clor. Lichid corosiv si iritant.

Pericole pentru sanatate: Concentratia solutiei si durata expunerii influenteaza nivelul toxicitatii. Apar afectiuni provocate prin inhalare datorita expunerii la solutii pulverizate, prin expunere la clor gazos sau la produsii de descompunere termica rezultati la incalzirea solutiei. Contactul cu pielea este corosiv si iritant. Atacul asupra pielii sau ingerarea pot provoca distrugerea tesuturilor cu consecinta unor afectiuni permanente. Inhalarea de aerosoli determina iritarea tactului respirator.

Pericole pentru mediu: Produsul este foarte solubil in apa, avand o buna capacitate de infiltrare in sol. Scurgerile accidentale in sol determina distrugerea materiilor organice printr-o reactie de oxidare. Hipocloritul de sodiu, chiar si in cantitati mici este toxic pentru viata acvatica.

Pericole in caz de utilizari gresite: Se pot produce incendii in cazul contactului cu materialele organice. La pH< 11 hipocloritul este instabil si se descompune cu punere in libertate de clor. Contactul cu acizii, determina descompunerea hipocloritului cu degajare de clor.
Alte pericole: Solutia, apoasa de hipoclorit de sodiu este toxica in primul rand din cauza proprietatilor corosive si iritante, care se datoreaza alcalinitatii sale, capacitatii de a elibera clor si potentialului de oxidare.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Samchim Srl
Persoana de contact: Dancescu Viorica
Adresa: Valea Mantei, Nr.1A
Localitate: Valea Calugareasca
Judet: Prahova
Telefon: 0722433508
Telefon mobil: 0722433508
Fax: 0244554724

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi