Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Salt Expert Prod Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Saltea superortopedica Silver Safe 160x200 cm
1125 lei
Brand
Saltea plasa de arcuri
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Salteaua superortopedica Silver Safe este o saltea foarte confortabila cu o inaltime de 29 cm, confectionata pe o structura de plasa de arcuri Bonnell care ofera un excelent suport ortopedic si medical intregului corp.

Plasa de arcuri Bonnel folosita pentru salteaua superortopedica Silver Safe este un miez de calitate superioara si mai ferm, ceea ce confera un plus de fermitate si confort saltelei.

Peste plasa de arcuri sunt asezate placi de pasla cerata BIO ECOFILC, spuma poliuretanica de 5 cm grosime,cu o densitate de 25 kg / m3, pentru un confort sporit al saltelei, precum si un strat moale de vatelina matlasat in componenta husei exterioare a saltelei.

Stratul de vatelina utilizat pentru salteaua superortopedica Siver Safe favorizeaza si permite un schimb optim de temperatura intre corp si saltea, ceea ce face suprafata de dormit mai proaspata si mai confortabila.

Salteaua are margini antilasare din spuma poliuretanica de 8 cm grosime, care consolideaza si imbunatatesc calitatea saltelei.

Salteaua superortopedica Silver Safe este acoperita cu o husa de protectie fixa din amestec de bumbac 75 % si poliester 25 %, tratata cu filigram de argint. Acest proces face ca salteaua sa fie antialergenica si antibacteriana si totodata sa ajute si la descarcarea energiei statice ce de multe ori creeaza disconfort nocturn.

Salteaua superortopedica Silver Safe are o structura solida, dar in acelasi timp, o suprafata placuta la atingere pentru un somn sanatos.
Din Gura in Gura