Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Saloti Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Toalete ecologice
650 €
Brand
SEBACH
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Toalete ecologice import Italia.

Capacitatea de colectare a rezervorului este de 200 l. Scaunele sunt echipate cu un mecanism elastic care repozitioneaza scaunul in pozitia verticala, dupa utilizare. Usa este prevazuta cu doua arcuri ce asigura inchiderea automata a usii si o incuietoare cu indicator (rosu/verde) de semnalizare a ocuparii.
Toaletele Ecologice sunt proiectate optim cu panouri exterioare netede si supape de iesire nedemontabile turnate in portiunile superioare ale celor trei pereti sub forma de panouri, asigurand o ventilatie constanta.
Rezervorul pentru descarcare este usor de intretinut. Cadrul usii este fixat in podea, asigurand stabilitatea.

Componente in Dotare
Fata de toaleta normala, toaleta san contine un dispozitiv special de auto-curatire (dezinfectantul deodorizant, diluat cu apa rece, este pastrat intr-un rezervor lateral cu o capacitate de 6 l, asigurand prospetime si curatenie pentru 250 de utilizari) si un mecanism rotativ cu jet de apa din otel inoxidabil, care este superior din punct de vedere al igieniei si al functionalitatii fata de alte toalete cu jet de apa.
Absenta vasului de blocare sau a dependentei de o sursa externa de presurizare a apei, confera toaletei statutul de Alegere Ideala pentru operatorul dispozitivului portabil.

Toaletele sunt realizate din polietilena cu densitate mare si prelucrate pentru a rezista la efectele actiunii UV, garantand stabilitatea culorii si rezistenta componentelor pe o durata de 10 ani.
Din Gura in Gura