Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Salaterm S.r.l.

0751131333, 40751131333

Despre noi

Trimite mesaj
Suntem o companie localizata in Brasov, judetul Brasov si infiintata in anul 2002.

Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca pereti cortina, tamplarie, ferestre, usi de aluminiu, plastic, PVC, automatizari cai de acces, usi de garaj sectionale. Firma noastra are un personal de 8 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Dispunem de o dotare tehnica de exceptie, de ultima generatie, realizata   prin castigarea unei finantari europene substantiale, ce ne-a permis dotarea cu echipamente CNC a intregului flux tehnologic.

Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In firma SALATERM S.R.L.  este promovata  o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

Pentru noi este important ca fiecare client    sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse    si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

Experienta SALATERM S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.
Produse si servicii:
pereti cortina, tamplarie, ferestre, usi metal, plastic, PVC, automatizari cai de acces, usi garaj sectionale, bariere electromagnetice, rulouri exterioare, confectii metalice diverse
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2002

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Salaterm S.r.l.
Persoana de contact: Oancea Daniel
Adresa: Str. Abrud, Nr. 4
Localitate: Brasov
Judet: Brasov
Telefon: 0751131333
Telefon mobil: 40751131333