Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate la preturi rezonabile

Membru Bizoo de 12 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Instructiuni proprii SSM pe meserii sau activitati - IP SSM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10 lei Lei
Brand
IP SSM
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
In lista anexata sunt peste 500 instructiuni proprii SSM care pot fi comandate de orice angajator sau responsabil SSM.
Aceste instructiuni proprii sunt avizate de ITM si se livreaza doar personalizate cu datele angajatorului care a comandat si platit aceste instructiuni.

Aceste instructiuni proprii SSM au antetul angajatorului platitor, au trecut la APROB numele si prenumele reprezentantului legal al angajatorului platitor si la finalul lor la INTOCMIT  este trecut responsabilul SSM al angajatorului platitor. In felul acesta fiecare instructiune proprie comandata pe acest site, trebuie data doar la semat persoanelor in drept ale angajatorului platitor si apoi devin automat documente gata aplicabile, fara prelucrari ulterioare comezii.
Aceste instructiuni au minim 15 pagini format A4 scrise cu font de 10.

Acolo unde un angajat desfasoara mai multe tipuri de activitati, se recomanda achizitionarea mai multor instructiui proprii SSM care sa acopere pe linie de SSM aceste activitati la locul de munca analizat.

La finalul acestui document, in anexa 1 aveti lista de IP SSM actualizata si pretul informativ la care se pot achizitiona.
Persoanele care vor sa comande aceste IP SSM, sunt rugate sa citeasca sectiunea Cum comand instructiuni proprii pe site ww.ssm-su.ro

Prevederi legale

La punctul 3, alin (1) , art. 15dn Norma Metodologica aprobata cu HG 1425/2006, legiuitorul obliga toti angajatorii (publici sau privati) din Romania.
„     3. elaborarea de instructiuni proprii pentru completarea si/sau aplicarea reglementarilor de securitate si sanatate in munca, tinand seama de particularitatile activitatilor si ale unitatii/intreprinderii, precum si ale locurilor de munca/posturilor de lucru, si difuzarea acestora in intreprindere si/sau unitate numai dupa ce au fost aprobate de catre angajator ˮ
Fostele Norme Generale de protectiea muncii (care au fost abrogate in 2006 odata cu intrarea in vigoare a actualelor Norme Metodologice, mai sus amintite) erau insotite de un ansamblu de NSM si NPM in baza carora se puteau elabora apoi instructiuni proprii SSM si tematici de instruire de SSM.
Din pacate, aceste NSM si NPM au fost si ele abrogate, iar angajatorii confunda IP SSM cu instructiunile de lucru,
In mod normal, aceste instructiuni proprii SSM ar trebui sa fie o colectie de cerintele minime de SSM aplicabile la locul de munca (pentru care sunt elaborate aceste IPSSM), astfel incat conducatorul de loc de munca si subordonatii acestuia, sa aiba toate insformatiile despre masurile de prevenire si protectie (enumerate la art 15 din No.Met.) aplicabile locului de munca analizat.
Deci aceste instructiuni proprii ar trebui sa fie elaborate pe meserii sau pe activitati importante, astfel incat conducatorii de locuri de munca si subordonatii acestora, sa stie:
- cine le face identificarea si evaluarea riscurilor profesionale specifice lor?
- cine le elaboreaza planul de prevenire si protectie specific locului lor de munca?
- cine le elaboreaza instructiunile proprii SSM pentru locurile lor de munca ?
- cine le face instruirile de SSM si in baza carei tematici, elaborate de cine?
- cine le controleaza si le monitorizeaza starea lor de sanatate?
- cine le stabileste, cumpara si le da echipamentul de protectie?
- cine le verifica si le repara echipamentele de munca ce le deservesc?
- etc.
Comanda se poate face in mai multe moduri:
1. Comanda pe email
2. Comanda telefonica sau pe fax
3. Comanda din contul creeat pe site www.ssm-su.ro
Detalii in fisierul atasat la aceasta oferta.

Pentru orice alte informatii referitoare la aceasta oferta, putem fi contactati la telefon 0721 788037 sau 0727 906776, si pe email la adresele manager@ssm-su.ro , vatasescu.mihail@yahoo.com ,
mihaela_passca@yahoo.com

Va multumesc pentru ca ati apelat la sericiile oferite de SCSAINT MIHELE S.R.L. si de site www.ssm-su.ro !
Dr.ing.col.(r) Vatasescu Mihail

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura