Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Premium Foods
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Bibilica intreaga (carcasa)
82
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Importatori unici din Italia, vindem bibilici intregi, proaspete sau congelate, 30 lei/kg.

Produsele provin de la producator italian, crescute 100% natural, sacrificate si procesate manual (prodotto artigianale).

Sunt pasari de curte crescute la sol in deplina concordanta cu ritmul natural de dezvoltare (abatorizare la 90 zile, in comparatie cu 30 de zile la puiul grill pentru consum regulat).

Se prezinta in caserole, cate 1 buc pe caserola (aprox 1.1 kg bucata) si 2 caserole pe bax. Se vand doar la bax. Pentru cantitati mari pretul este usor negociabil.

Putem asigura livrare directa in orice locatie din Romania, in pachete de aprox. 10-15 kg, prin sistemul termic DRYCE (pachete cu temeperatura controlata, 0-4 grade celsius), in maxim 48 ore de la incarcare, contra unei sume de aproximativ 30 euro. Aceste cutii pastreaza o temperatura de 0 C / + 5 C si se caracterizeaza prin durata de termostatare: fiecare set este compus dintr-un recipient izotermic EPS, o cutie de carton extern si o incarcatura de masa refrigeranta. Aceasta din urma este aleasa si masurata in mod corespunzator in functie de cantitatea si tipul produsului incarcat, alegandu-se unul din cele doua tipuri de agent frigorific: Dry Ice sau Green Ice. Toate acestea se efectueaza cu ajutorul unui software de calcul performant, apoi se realizeaza testarea recipientului intr-o camera climatica, iar la final acorda certificarea "Dryce test".
Pentru cantitati mai mici, va recomandam sa vizitati raioanele pentru produse din carne proaspata (refrigerata) ale supermarketurilor Carrefour, Kaufland si Auchan, ai caror furnizori suntem.
Pentru cantitati mai mari, va rugam sa ne contactati.

Mai sunt disponibile la acelasi vanzator: prepelita intreaga (carcasa), pui coquelet (galetto) de 500 gr, pulpe de bibilica, piept de bibilica, rata intreaga, pulpe de rata, piept de rata.

Mai multe detalii gasiti la http://prepelite.premiumfoods.ro/
Din Gura in Gura