Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Serv On Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Igienizare cu aburi
150 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
1. Ce este?
      Este o curatare cu vapori de apa sub presiune. Este o noua aplicatie care foloseste putina apa si foarte putin curent electric pentru o atmosfera sanatoasa, curata, dezinfectand orice suprafata fara a folosi substante chimice.
   2. Functionare
      Folosind apa, acest aparat produce un abur cu umezeala redusa ce conduce caldura spre suprafetele pe care doriti sa le curatati. Generatorul de aburi poate fi folosit la fel de eficient si pentru covoare. Procesul elimina rezidurile chimice in timp ce dezinfecteaza suprafetele de curatat.
   3. Impotriva alergiilor
      Alergiile sunt cauzate in principal de microbii si acarienii din imobil.Se va asigura curatarea tuturor suprafetelor cu o temperatura incepand de la 120 grade C. Cinci minute sunt de ajuns ca temperatura sa omoare bacteriile fara sa ude suprafetel bogate in pori, buzunarele materialelor si covoarelor. Articolele tratate sunt complet uscate in doar cateva minute.
   4. Recomandari
      Serviciul este recomandat pentru igienizare: - bucatarii restaurante si fast food-uri; - covoare si mochete; - camera copiilor; - grupuri sanitare; - terase si mobilierului acestora; - pardoseli; saltele; geamuri; perdele si draperii; tapet; -flori si plante din gradini, ghivece sau sere de la o distanta de minim 30cm neexistand riscul deteriorarii acestora;

      *Igienizarea implica automat si curatenia in spatiul igienizat(aspirarea si spalarea in prealabil)

Realizam DEMONSTRATII GRATUITE la sediul Dumneavoastra!

    Tarifele vor fi estimate în funcţie de complexitatea lucrărilor necesare. Estimarea de către un specialist ServOn se realizează GRATUIT şi fără obligaţii la sediul persoanei interesate.

Din Gura in Gura