Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Rud Florian Rieger Srl

Inovatie, Calitate Si Traditie
0269203633, 0752033474

Despre noi

Trimite mesaj
Suntem un concern international de familie, care ofera solutii inovative de sisteme de lant si componente pentru cele mai diverse aplicatii in domeniu:

La ridicare, ancorare si transport RUD-Lanturi de ridicat, RUD-Puncte de prindere si RUD-Sisteme de transport garanteaza pentru calitate, inovatie si siguranta. Pe zapada si gheata, sau chiar si in cele mai grele conditii de teren ,RUD-Erlau -Lanturi antiderapante asigura un mers sigur, sisteme de montaj inovativ si durata de viata indelungata.

Produsele noastre RUD si Erlau-Lanturi de protectie ofera protectia suprafetei de rulaj si a flancului anvelopei pentru utilajele din industria miniera, reciclare etc.

Programul nostru Erlau-Mobilier urban ofera o cultura eleganta si plina de design modern mobilierului pentru exterior. Produsele noastre Erlau- Human Care, sisteme de sprijin si sustinere pentru zonele si spatiile sanitare, ofera o flexibilitate si individualitate ridicata
Produse si servicii:
lanturi de protectie, lanturi de zapada si foriestiere, mobilier urban, lanturi transportoare, elevatoare pe lant si sisteme de ridicare si ancorare
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
101-500
Certificate:
ISO 14001 / ISO 9000
Anul infiintarii:
2003

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Rud Florian Rieger Srl
Persoana de contact: Iulian Mitea
Adresa: Str. Europa Unita
Localitate: Sibiu
Judet: Sibiu
Telefon: 0269203633
Telefon mobil: 0752033474
Website: http://www.rud.ro