Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

RTR Expert Srl

0740030318, 0755533391

Despre noi

Trimite mesaj
S.C. RTR Expert S.R.L. este o companie cu capital integral privat din Bacau, judetul Bacau, infiintata in anul 2006, care activeaza in domeniul constructiilor civile, fiind specializata in placari cu materiale compozite tip bond, fatade din sticla tip perete cortina, montajul de tamplarie termoizolanta din aluminiu si PVC, si alte activitati specifice domeniului.

Pe parcursul ultimilor 10 ani de activitate, am invatat sa facem fata oricaror provocari cu promptitudine si maxima seriozitate, fapt ce ne-a permis, ca pana astazi, sa adaugam pe "cartea nostra de vizita" mii de clienti, persoane fizice, juridice, dar si proiecte de anvergura, parteneri importanti din domeniul constructiilor si dezvoltatori. Proiectele in care am fost implicati precum si cei cu care am colaborat pe parcursul timpului, sunt cei care, apreciem noi, ne recomanda.

Avantajele colaborarii cu firma noastra sunt: siguranta, seriozitatea, responsabilitatea si nu in ultimul rand calitatea si termenul de executie foarte scurt.

Lucrarile executate de S.C. RTR EXPERT S.R.L. au fost contractate direct cu beneficiarul, dar si sub diverse forme de colaborare (subcontractare) cu alte societati.

Placile bond prezinta o solutie inovatoare in placarea cladirilor.

Acestea inlocuiesc cu succes clasica tencuiala termodecorativa oferind in plus numeroase avantaje:
- rezistenta in timp;
- izolatie termica;
- montaj rapid;
- intretinere usoara.

Sunt ideale atat pentru cladirile noi cat si pentru renovarea fatadelor crapate sau uzate. Placile bond sunt disponibile in numeroase variante de culori satisfacand si cele mai exigente cerinte.

Prin masurile tehnice si organizatorice create de conducerea societatii, se urmareste obtinerea de rezultate calitative superioare privind lucrarile pe care le executa, conform cerintelor si necesitatilor, standardelor si normelor specifice activitatilor, precum si legislatiei in vigoare.
Produse si servicii:
placari de tip bond, frezat bond, tamplarie PVC
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: RTR Expert Srl
Persoana de contact: Obreja Radu
Adresa: Vasile Alecsandri
Localitate: Bacau
Judet: Bacau
Telefon: 0740030318
Telefon mobil: 0755533391
Website: http://www.rtrexpert.ro