Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Royal Tour S.R.L.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pelerinaj Grecia, de ziua Sf. Ioan Rusu
249 €
Brand
23 mai - 28 mai 2014 TARIF: 249 EUR
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pelerinaj  Grecia, de ziua Sf. Ioan Rusu
23 mai - 28 mai 2014
TARIF: 249 EURO  
Sf. Ioan Rusu – Evia
Sf. Nectarie – Eghina
Sf. Mc Efrem cel Nou
Sf. Ioan Rilski – Rila
Sf. Mare Mucenic Dimitrie
Braul Maicii Domnului  
ZIUA 1- 23 mai 2014

Plecare din Iasi, pe traseul Barlad - Galati - Buzau - Bucuresti - Giurgiu. Vizitam Manastirea Rila, monument UNESCO, unde sunt moastele celui mai iubit sfant al bulgarilor, Sf. Cuv. Ioan Rilski, mult apreciat de Sf Ioan Kronstadt. Cazare Manastirea Rila.

ZIUA 2 – 24 mai 2014
Sosire in Grecia. Vizitarea Manastirii Suroti langa Salonic, unde se afla Mormantul Pr. Paisie Aghioritul si Moastele Sf. Arsenie Capadocianul. Ne indreptam spre Salonic. Ne inchinam la Sf Dimitrie – Marele Mucenic, Sf Mc. Anisia, la Sf Grigorie Palama din Catedrala Mitropolitana, Sf Vasilie cel Nou din Biserica Agia Sofia. Avem un tur panoramic pe traseul – P-ta Aristotel, Agora Romana, Rotonda, B-dul Egnatia, Arcul lui Galerius, Turnul Alb, statuia ecvestra a lui Alexandru cel Mare. Trecem prin Valea Tembi, si ne vom opri pentru a ne inchina la Biserica, Sf Moaste si Izvorul Sf Mc Paraskevi. Cazare Kalambaka.

ZIUA 3 – 25 mai 2014
Mic dejun. Dimineata ne indreptam spre a ne incanta cu spectacularul Complex Monahal Meteora; se va vizita doar o manastire, unde vom si participa la Sf Liturghie.  Apoi vom merge catre Atelierul de Icoane Bizantine Zindros, unde ni se vor dezvalui tainele pictarii icoanelor. Seara, optional, se poate face un tur pietonal de Atena pentru a admira Palatul Parlamentului, Monumentul Soldatului Necunoscut, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Piata Omonia. Cazare Atena.

ZIUA 4 – 26 mai 2014
Mic dejun. Dimineata devreme, ne indreptam catre Portul Pireu pentru a traversa cu ferry-boat-ul in insula Eghina, denumita si insula fisticului. Ne inchinam la moastele Sf Nectarie Taumaturgul, mormantul lui si chilia acestuia. Traversare cu ferry inapoi spre continent. Facem o oprire si in orasul Nea Makri, spre a ne inchina la moastele Sf Mc Efrem cel Nou, izvor de minuni si grabnic ajutator in ultimii ani. Cazare Evia.

ZIUA 5 – 27 mai 2014
Dimineata pornim catre Prokopie, si vom asista la Hramul Sf Mc Ioan Rusu. Oprire la Manastirea Sf. Cuv. David Batranul, inchinare la Sfintele Moaste si la Mormantul Cuviosului parinte Iacov Tsaliki. Traversare cu ferry-boat-ul in partea continentala. Vizita la Manastirea Katoxenia, unde se afla o parte din Braul Maicii Domnului, multe alte Sfinte Moaste, papuceii Sf Spiridon si Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului Straina. Cazare Paralia Katerini.

ZIUA 6 – 28 mai 2014
Mic dejun. Ne indreptam catre casa. Sosire in Romania a doua zi, in functie de trafic si formalitatile vamale.
Nota:
Excursia trebuie achitată integral cu cel puţin 21 zile înaintea plecării.

Tariful este stabilit pentru un număr minim de 45 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful va fi majorat.

Categoria hotelurilor este cea atribuită în Grecia.
Documente necesare călătoriei: carte de identitate (nu se accepta buletin vechi cu foi) sau paşaport valabil cel putin 6 luni de la data iesirii din tara.

Distributia camerelor la hotel se face de catre receptie; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar, frigider, seif, etc); solicitati receptionerului in momentul cazarii informatii asupra acestor aspecte.
În cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu, agenţia nu işi asumă responsabilitatea.
Prezentul document constituie parte din contract.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura