Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Rowe

Reinventeaza-te
0212110104, 0726242452

Terapie electromagnetica ardere accelerata calorii

Tunel ELS 18
Model:
Tunel ELS 18
In Stock
Telefon:
0212110104
Pret:
1 lei
 

Detalii produs

Tunel electromagnetic ELS 18. Arde 800 de calorii in doar 30 de minute de tratament! Tunelul este o adevarata industrie de slabire intr-un singur echipament!

Tunelul electromagnetic ELSm 18 aduce o paleta impresionanta de terapii: raze infrarosii, stimulare musculara, terapie electromagnetica, microstimulare faciala, terapie LED si meloterapie.

Patul de sticla electromagnetic, cupola mobila ce evita supraincalzirea, cele 16 programe presetate de stimulare musculara, perna cu stimulare faciala, un numar impresionant de electrozi: 32, 6 lampi infrarosii, 14 lampi de terapie LED, sistemul audio performant, sistemul computerizat complex si ecranul touch-screen dar mai ales efectele tratamentelor il recomanda ca aparatul generatiei viitoare in estetica remodelarii corporale.

Cum se ajunge totusi la performanta de a arde 800 calorii in jumatate de ora? ...

- Terapie LED – o forma moderna de fototerapie cu numeroase beneficii pentru silueta, produce o reactie fotochimica in urma careia se elibereaza ATP (adinozin trifosfat), enzima responsabila de metabolismul celular. Produce cu 33% mai multa energie decat laserul estetic si ajuta celelalte tipuri de energie sa patrunda mult mai profund.
- Raze infrarosii cu lungime de unda scurta, mai penetrante (5-6 cm subcutanat), producd un puternic efect de lipoliza.
- Terapia electromagnetica – stimuleaza activitatea celulara, schimburie ionice si obtinerea starii de echilibru. Stimuleaza glanda pineala responsabila de metabolizarea carbohidratilor, reglarea mecanismului somn-trezire si cresterea imunitatii.
- Stimulare musculara cu 18 programe corporale; 32 electrozi dar si benzi electrostimulante care acopera zone mai ample. In programele de slabire, aparatul utilizeaza 3 forme diferite de forme de unda: Kotz pentru cresterea nivelului de fermitate, unde forma patrata, cu frecventa intre 10 si 200 Hz care penetreaza fiecare din celulele expuse, spargandu-le in molecule mici ce sunt astfel mai usor de eliminat si forme duble patratice ce au abilitatea de a impinge moleculele inspre sistemul limfatic pentru a usura eliminarea lor
- Microstimulare faciala - 8 programe presetate, pentru tipuri diferite de probleme (drenaj, lipoliza, lifting, fermitate, etc.)
- Meloterapie – in functie de programul selectat, tunelul indica un anumit tip de muzica ce poate potenta efectul tratamentului respectiv.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Rowe
Persoana de contact: Salca Cristina
Adresa: Viitorului 112, Sect. 2
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0212110104
Telefon mobil: 0726242452
Fax: 0212110124

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi