Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Reinventeaza-te

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Capsula slabire Spa Clinique

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Brand
Clinique
Out Of stock
Descriere
Capsula profesionala Clinique reprezinta cea mai noua tehnologie in materie de slabire si SPA.

Capsula Clinique este perfecta pentru centrele de remodelare corporala si de slabire, gratie terapiilor care accelereaza procesul de slabire. Capsula de slabit Clinique ofera in egala masura relaxare si rezultate.

Infrasauna (cu lampi duble infrarosii) produce o puternica detoxifiere a organismului si slabire in kilograme

Sauna umeda accelereaza detoxifierea si actioneaza ca un catalizator al tratamentului anticelulitic. Ingredientele active continute in impachetarile corporale vor fi absorbite cu mai multa eficienta, oferind un maxim de nutrienti atat de necesari organismului.

Aromoterapie – stimuleaza metabolismul, nivelul caloric, imunitatea si abilitatea de vindecare naturale ale organismului.

Dusuri Vichy – (4 duze de dus Vichy) inviorator reda pielii supletea si luminozitatea. Reenergizarea oferita corpului de acest tip de dus reprezinta o minunata metoda de relaxare si hidratare externa. Stimuleaza circulatia sanguina si sprijina corpul in actiunea de eliminare a grasimilor aflate in exces.

Hidromasaj – jeturi de apa-aer invaluie intreg corpul, stimuland sistemul limfatic si favorizand circulatia sanguinica. Efectul terapeutic consista in relaxare si eliminarea stresului. Este ideal pentru detensionare musculara, reducerea stresului fizic si psihic, creand un confort fiziologic si psihic rar intalnit.

Masajul cu bule de aer: o relaxanta si inedita experienta ce ofera corpului o senzatie de imponderabilitate si incantare.

Vibromasaj: cel mai placut tratament anticelulitic. Elimina celulita si adipozitatile. Masajul vibrational are si rolul de relaxare a sistemului muscular si a spatelui.

Cromoterapie –Fiecare culoare are dozata energie cu capacitate de vindecare ce actioneaza asupra corpului si intareste intreg sistemul imunitar: de la rosul ce accelereaza circuitul sanguinic pana la efectul curativ al albastrului sau chiar efectul calmant si echilibrant al culorii verde sau revigorarea mentala a galbenului.

Hand Shower este un dus special creat pentru improspatare si revigorare... O surpriza placuta a capsulei Clinique care iti va asigura un dus inviorator intr-o cabina confortabila, readucandu-ti vigoarea si energia de care corpul tau are nevoie.

Sistemul de ventilatie la nivelul capului va asigura un grad de confortabilitate rar intalnit in terapiile Spa. Briza racoroasa relaxeaza si face intreg tratamentul un moment de visare si relaxare completa.
Sistem de muzica cu MP3: factor important in evolutia spirituala, lumea sunetelor ne influenteaza zilnic comportamentul, atitudinea, starile sufletesti. Ce poate fi mai mirific decat rasfatul apei insotit de o muzica relaxanta sau, dupa preferinta, invioratoare.
Sistem de incalzire a apei incorporat
Posibilitate de selectare Dus Vichy atat in cada cat si pe platforma
Sistem de sterilizare si dezinfectie cu ozonoterapie -ultima generatie de inovatie tehnologica in acest domeniu va asigura o curatare profunda si eficienta a capsulei dupa fiecare sedinta. Asadar riscul de aparitie a bacteriilor este complet eliminat iar igiena capata noi standarde de perfectiune.

Panou cu comenzi digitale.
Cupola accesibila din ambele parti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura