Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Rovio Colection Srl

0213110259, 0742.146.680

Despre noi

Trimite mesaj
Rovio Colection Srl
Societatea noastra asigura service specializat atat in Bucuresti, cat si in provincie.

Echipa de service ajunge din momentul solicitarii in termen de 6-24 ore, interval stabilit in functie de locatia clientului.

Pentru toti clientii nostri asiguram piese si accesorii din stoc sau comanda ferma.

Oferim service, intretinere, instalare, reparatie pentru toate tipurile de echipamente si utilaje destinate cu precadere:

1. Bucatarii profesionale (masini de gatit, aragaze a electrice si pe gaz, cuptoare a electrice si pe gaz, friteuze a electrice si pe gaz, plite a electrice si pe gaz, salamandre a electrice si pe gaz, gratare, grill-uri a electrice si pe gaz, plite vitroceramice, masini de spalat vase, cuptoare gastronomice, convectomate a electrice si pe gaz, frigidere, mese reci, congelatoare, masini de fiert paste, Bain-Marie a roboti bucatarie, camere frigorifice, blendere, masini de curatat cartofi, feliatoare

2. Baruri (masini de gheata), Restaurante si cantine, Firme de catering, Fast-food si autoserviri

3. Patiserii, cofetarii, brutarii (malasoare, cuptoare patiserie a electrice si pe gaz, mixere, roboti patiserie, mese refrigerare, camere frigorifice, frigidere, cuptoare cu banda)

4. Hoteluri si pensiuni

5. Pizzerii, covrigarii (cuptoare pizza a electrice si pe gaz, malasoare, feliatoare, aparate pentru facut aluat, cuptoare covrigi cu banda, masini fiert covrigi, feliatoare, robot bucatarie)

6. Fabrici de prelucrare a carnii, Echipamente de pasteurizare

7. Spalatorii industriale si profesionale, masini de spalat chimic, masini dezinfectare, uscatoare de haine (montaj si reparatie masini de spalat rufe, calandre, prese de calcat, fiare de calcat cu abur, revizii preventive pentru echipamente de spalatorie)

8. Instalatii si echipamente frigorifice, racitoare

9. Instalatii de climatizare, ventilare, aspiratie (montaj si reparatie aparate de aer conditionat, mentenanta si intretinere aparate de aer conditionat si verificari periodice, reparatii si intretinere sisteme de ventilatie)

Pentru service in Bucuresti si in tara:
E-mail: office@piese-horeca.ro, service@roviocolection.ro

Telefon service si comezi: 021.311.02.59, 0318.166.893, 021.311.02.59, 0742.146.680

Tot personalul care isi desfasoara activitatea in cadrul departamentului de service este instruit si evaluat periodic in tara si la partenerii nostri din strainatate pentru ca toti clientii nostrii sa benficieze de servicii optime si de o calitate superioara a lucrarilor executate.

De asemenea, suntem prima societate de profil - service si mentenanta pentru industria HoReCa - in curs de acreditare ISO pentru aceasta activitate.
Produse si servicii:
piese si accesorii destinate utilajelor si echipamentelor din industria alimentara, horeca, depozite frigorifice, ventilatie si climatizare (casnica si industriala)
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2006

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Rovio Colection Srl
Persoana de contact: Robert Catalin Bratulescu
Adresa: Str. Despot Voda, Nr.28, Sector 2
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0213110259
Telefon mobil: 0742.146.680
Fax: 0314213601
Website: http://www.roviocolection.ro, http://www.piese-horeca.ro