Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Automobile Expert Srl

Noi Iti Protejam Telefonul
0728601111,

Despre noi

Trimite mesaj
Suntem siguri ca aceasta intalnire virtuala (persoana dvs. pe de o parte si noi pe de alta parte) nu este intamplatoare ci are la mijloc ceva comun, si anume dragostea fata de tot ce inseamna telefoane mobile si siguranta lor, dragostea fata de toata gama de gadget-uri, dar si pentru accesoriile menite acestora.

Misiunea pe care o avem este de a oferit tot ce este necesar pentru a va proteja smartphonul la care tineti atat de mult si de care noi oamenii avem atata nevoie, dar si de a completa habitatul cu gadget-uri de ultima generatie.

Pe tot parcursul acestei misiuni ne vom stradui sa venim in intampinarea nevoilor dvs. cu tot ce aveti nevoie. Consideram ca o comunicare buna cu clientul va duce in cele din urma la satisfacerea nevoilor acestuia. Deci va asteptam cu sugestii, nelamuriri sau neclaritati pe care le aveti in legatura cu produsele si serviciile pe care le oferim pe roty.ro

Avem o echipa tanara care se straduie sa satisfaca toate cerintele dvs. atat prin serviciile rapide dar si prin produsele de calitate pe care le oferim in conformitate cu exigentele actuale.

Va dorim multa sanatate, spor in tot ceea ce intreprindeti !

Cu drag,
Echipa de la roty.ro
Produse si servicii:
Huse telefoane, accesorii telefoane, folii de sticla telefoane, incarcatoare telefoane, casti audi telefoane, cablu date telefoane, incarcator masina telefoane, incarcator priza telefoane.
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2007

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Automobile Expert Srl
Persoana de contact: Rotaru Viorel
Adresa: Str. Macinului, Nr. 1
Localitate: Lehliu Gara
Judet: Calarasi
Telefon: 0728601111