Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate la preturi mici!!!

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bioactivatori capsule superconcentrat AVA

0 stars: 0.00 din 0 pareri

89 lei Lei
Brand
Ava
Out Of stock
Descriere
Bioactivatori capsule superconcentrat AVA
Bioactivator superconcentrat AVA pentru fose septice/statii de epurare
Solutie de tratare a apelor uzate
Esenta microbiologiei
Cel mai mic bioactivator pentru fose septice si cel mai concentrat din lume.
BACTERII SI ENZIME pentru Fose Septice, Statii de epurare ape uzate,Rezervoare vidanjabile , Separatoare de grasimi,etc.
ELIMINA MIROSUL SI CURATA APA DIN DESEURI UMANE
Microorganismele sunt cele mai elementare fiinte vii de pe planeta si sunt prezente literalmente peste tot in cuvant. De asemenea, se intampla sa fie cel mai eficient mijloc de a trata apele uzate.

AVA bioactivatori fose septice si statii de epurare, este un amestec special de specii bacteriene, optimizat pentru curatarea, igienizarea si dezinfectarea apelor uzate. Zeci de miliarde de microorganisme prietenoase, dar flamande sunt eliberate cu fiecare doza de AVA.Dupa activare, singurul lor scop este sa consume materialele ramase umane, permitandu-le sa creasca in dimensiune si sa se inmulteasca. In timpul acestui proces natural, apa este curatata si reciclata.

Descriere

Fiecare pachet contine 12 capsule unice si un agent de absorbtie a umiditatii. Fiecare capsula contine zeci de miliarde de microorganisme „CFU” , care dupa activare vor incepe sa se dubleze cumulat la fiecare 20 de minute. Procesul de nutritie si crestere continua atata timp cat exista o sursa de hrana. Continutul capsulelor este bej deschis. Greutate neta 12 g.

Beneficii

Usor de folosit! Nu este nevoie de dozare sau diluare!
Elimina mirosurile neplacute!
Distruge agentii patogeni!
Inofensiv pentru oameni si animale!
Culturile de bioenzime utilizate nu contamineaza solul sau apele subterane.
Descompune si lichefiaza eficient deseurile organice.
Imbunatateste eficienta fosei septice si a statiei de epurare.
Ajuta fosele septice sa functioneze cu volum maxim util.
Nevoia de pompare mecanica scade.
Economiseste bani si timp.
Dozare si mod de utilizare

Pentru 4 persoane folositi 1 capsula de bioactivatori la fiecare 15 zile, pentru gospodariile mai mari - va rugam sa inmultiti.

Puneti doza dorita in vasul de toaleta si trageti apa. La dozarea intr-o alta unitate (mediu uscat), este necesar sa se toarne multa apa dupa doza.

In caz de mirosuri neplacute sau alte defectiuni, precum si la temperaturi foarte ridicate sau scazute, va rugam sa cresteti doza.

Continut si stocare

Fiecare pachet contine 12 doze unice sau pana la 6 luni de intretinere.

Greutate neta 12 g, 12 capsule de culoare bej deschis.

A se pastra la loc uscat, ferit de lumina directa a soarelui, la o temperatura intre 5 si 30 C.

ATENŢIE!

Dupa fiecare utilizare, inchideti cu atentie banda de etansare a ambalajului pentru a preveni umezirea dozelor neutilizate. Umiditatea poate deteriora dozele neutilizate. In acest caz, ele pot fi: lipite unele de altele, moi, deformate, cu capsule rupte, deteriorate sau sparte. In caz de contact cu ochii sau pielea: spalati bine cu apa!

Nu este un medicament! Nu mesteca! Nu inghiti! Stai departe de copii!

Recomandari si sfaturi

Pentru cel mai bun efect, va rugam sa urmati doza recomandata de o capsula la fiecare 15 zile (pentru o familie de 4). Daca groapa este prea infundata sau nu a fost folosita o perioada lunga de timp, va recomandam sa utilizati initial 2 capsule. Utilizarea regulata a AVA asigura ca nevoia de curatare mecanica va fi redusa la minimum si ca mirosurile neplacute din groapa sau toaleta vor fi eliminate.

AVA este pe deplin compatibil cu detergentii de zi cu zi, cum ar fi detergentii, sapunurile, sampoanele si cele mai obisnuite produse de curatare pentru corp si casa. Datorita proceselor naturale ale microorganismelor vii, utilizarea substantelor chimice grele precum inalbitorul, clorul si dezinfectantii trebuie evitata pe cat posibil. Daca astfel de substante chimice intra in sistemul de apa uzata, ele vor cauza inevitabil daune microflorei din instalatie. Cu urmatoarea doza de AVA, microflora benefica va fi restabi
Trimite mesaj
Din Gura in Gura