Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
SC Romvex SRL
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Adaptor telefonic VoIP ATA
350 lei
Brand
Grandstream HT488
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Grandstream Handytone HT488 este un adaptor VOIP de ultima generatie bazat pe standarde SIP. Acest dispozitiv are 2 intrari retea RJ45 (LAN/WAN) avand integrat si un ruter cu functii NAT si DHCP.

Si mai important,pe langa aceste doua porturi,adaptorul HT-488 mai are si un port FXS la care poate fi conectat orice aparat telefonic/centrala telefonica dar si un port la care poate fi conectata linia telefonica clasica (RDS/ROMTELECOM).

Utilizarea acestui adaptor are mai multe avantaje:

-eliminarea necesitatii utilizarii unui calculator pentru efectuarea apelurilor VOIP

-reducerea semnificativa a traficului generat de convorbirea VOIP, precum si imbunatatirea calitatii convorbirii

-utilizarea aceluiasi telefon (cu fir sau fara fir) sau a unei centrale telefonice interne, atat pentru a efectua apeluri VOIP,IP sau prin reteaua de telefonie clasica, ci si pentru a receptiona apeluri IP sau prin reteaua de telefonie clasica. Avand o centrala telefonica (telefon) conectata la acest dispozitiv, se pot efectua urmatoarele tipuri de apeluri:

-apeluri VOIP (implicite): dupa ridicarea receptorului se formeaza pur si simplu numarul de telefon care se doreste a fi chemat, apelul respectiv fiind efectuat prin VOIP la tarifele afisate pe site-ul nostru.
Adaptorul trebuie configurat cu un cont(username, parola si server SIP) incarcat in prealabil cu cel putin 10 Euro.

-apeluri directe la IP: dupa ridicarea receptorului, se apasa butonul de pe adaptor dupa care se formeaza adresa IP publica ce se doreste a fi apelata in cazul in care un dispozitiv compatibil are acea adresa sau adresa IP publica urmata de port, in cazul in care dispozitivul apelat se afla dupa un ruter. Convorbirea astfel efectuata este gratis.

-apeluri prin linia telefonica clasica: dupa ridicarea receptorului, se apasa tasta # (sau orice alta combinatie de taste setata in prealabil), se primeste tonul liniei clasice, dupa care se formeaza numarul, apelul fiind astfel efectuat prin linia clasica de telefon, la tarifele furnizorului clasic de telefonie.

Avand o centrala telefonica (telefon) conectata la acest dispozitiv, se pot receptiona apelurile celor care suna la:

-numarul de telefon asociat liniei clasice de telefon.

-adresa de IP (portul) cu care este configurat dispozitivul Adaptorul include si o functie de rutare de la linia clasica spre VOIP.

Sa presupunem ca aveti dispozitivul configurat in Bucuresti, conectat la internet si la linia clasica de telefonie, cu numarul 0211234567. Sunteti in vacanta la Brasov si aveti de dat un telefon de lunga durata in America.

Sunati la numarul de telefon din Bucuresti ,dupa un numar predefinit de apeluri (la care nu s-a raspuns) adaptorul va raspunde si va va cere sa introduceti un cod dupa care va va da ton de VOIP.

Nu trebuie decat sa introduceti numarul din SUA pe care doriti sa-l apelati si astfel efectuati o convorbire in strainatate la pretul unei convorbiri nationale + pretul convorbirii VOIP.

Pret: 350 RON (TVA inclus, facturabil).Garantie 1 an.
Din Gura in Gura
Alte Produse