Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Sc Romtek Electronics Srl

Calitatea Solutiilor Complete
021 318 5655,

Despre noi

Trimite mesaj
RomTek, ca unic distribuitor in Romania si Moldova al firmei americane Tektronix, oferă clienţilor săi o gamă completă de echipamente/sisteme de măsură şi control care acoperă întregul domeniu al aplicaţiilor electrice şi electro-optice.

Comunicatii de banda larga

În domeniul comunicaţiilor de bandă largă solutiile noastre complete de agregare, comutare, transport şi livrare a conţinutului digital (video/voce/date) acopera toate segmentele unei reţele de la nivelul “backbone”-ului (“wireless” sau cablat) şi până la nivelul terminalelor instalate la utilizatorii finali (modemuri, Set-Top-Box-uri, receptoare de satelit).

O atenţie deosebită acordăm comunicaţiilor în reţele wireless (3G, WiMAX, Wi-Fi, link-uri OFDM) şi în special comunicaţiilor mobile, precum şi distribuţiei de conţinut digital “over IP” (date, VoIP şi Video over IP, inclusiv IPTV).

Audio/Video/TV/Film

In plus indiferent de tipul de producţie - audio, video, TV sau film - indiferent daca este vorba de cel mai simplu echipament sau de cel mai sofisticat sistem - studiouri/platouri de producţie, sisteme digitale integrate de producţie şi difuzare a programelor TV, sisteme DI, sisteme de restaurare a înregistrărilor, DSNG-uri sau care de reportaj - RomTek are întotdeauna soluţia (produse şi servicii) care oferă cei mai înalţi parametri de performanţă tehnică şi economică.
Produse si servicii:
osciloscoape, analizoarelogice, generatoare, frecventmetre, analizoare de transmisiuni, flickermetre, multimetre, sisteme analiza retele de telecomunicatii, echip. audio video si telecomunicatii
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1998

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc Romtek Electronics Srl
Persoana de contact: Micu Adriana
Adresa: Str. N. Titulescu Nr. 1, Bl. A7, Sc. 4, Ap. 105, Sect. 1
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021 318 5655
Fax: 021 318 5656