Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Sc Romstor Beton Srl

Calitate inainte de toate!
0737275170,

Despre noi

Trimite mesaj
Sc Romstor Beton SRL firma infiintata in anul 2017 produce si comercializeaza semifabricate din beton: pavaj, borduri, boltari.

Societatea noastra este dotata cu echipamente de ultima generatie ce aduc un plus de calitate produselor ce le comercializam,aceste produse sunt facute dupa retete binestabilite si nu facem rabat la calitate.

Boltarii vibropresati spre deosebire de boltarii din beton turnati manual in forme, sunt vibrati si presati hidraulic asa dar la final iesind un produs de inalta calitate, rezistent la compresiune cu o textura fina si bine definita.

Vibrarea energica impreuna cu presarea hidraulica a betonului garanteaza obtinerea unor elemente din beton de calitate inalta.

Textura betonului va fi compacta si uniforma.

Doresti sa construiesti cladiri durabile si trainice, industriale si agrozootehnice, cu regim normal de temperatura, anexe gospodaresti sau cladiri neincalzite (magazii, garaje, camari, beciuri, fose septice.).

Venim in sprijinul tau oferindu-ti solutia - producem si comercializam: boltari vibropresati de calitate superioara, simetrici si cu o textura fina si compacta.
Produse si servicii:
semifabricate din beton: pavaj, borduri si boltari
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc Romstor Beton Srl
Persoana de contact: Pricop Romel
Adresa: Stornesti
Localitate: Stornesti
Judet: Iasi
Telefon: 0737275170