Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Romplumb Industry Srl

0269229382, 0752535575

Despre noi

Trimite mesaj
Romplumb ste un important furnizor de soluti tehnologice pentru produse si aliaje din plumb, sub forma de bara, tabla, lingouri, contragreutati, piese turnate, caramizi, aliaj PbSn si Aliaj antifrictiune YSn, bazate pe tehnologi de turnare, extrudare si laminare.

Politica Romplumb este de a furniza produse si solutiic cu standard ridicat de calitate pentru a indeplini cerintele cele mai sofisticate ale clientilor nostri. Sortimentul variat de produse acopera un spectru larg de utilizari si aplicari multiple.

Garantam cele mai bune preturi pentru urmatoarele produse: lingouri de plumb, tabla de plumb, teava de plumb, sigili de plumb, greutati de plumb, aliaj de lipit lp37-63, staniu

Si multe alte produse la comanda, marfa este insotita de certificat de calitate si buletin de analiza spectrala.

Produsul poate fi livrat prin delegat sau posta rapida in urmatoarele Judete: Alba, Arges, Arad, Bucuresti, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Braila, Botosani, Brasov, Buzau, Cluj, Calarasi, Caras-Severin, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Groj, Galati, Giurgiu, Hunedoara, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Maramures, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare,Sibiu, Suceava, Tulcea, Timis, Teleorman, Valcea, Vrancea si Vaslui.
Produse si servicii:
lingouri de plumb, tabla de plumb, teava de plumb, sigili de plumb, greutati de plumb, turnatorie, aliaj de lipit, lp37-63, staniu, cositor, caramizi plumb, turnatorie plumb, contragreutati
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Europa Centrala/Est
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Romplumb Industry Srl
Persoana de contact: Radulescu Mihai
Adresa: Str. Trifoiului, Nr. 31
Localitate: Sibiu
Judet: Sibiu
Telefon: 0269229382
Telefon mobil: 0752535575
Fax: 0269229382